Veikart

På vei til Jorvik!

Snøen er på vei, og med den kommer den magiske vinterånden! Her er alle de morsomme og spennende tingene du kan se frem til i vintermåneden vår

Redd vintermagien

6. desember

★ Snøen faller på Jorvik, like mye som i fjor, og det kommer til å være lokale snøstormer rundt på Jorvik. Ta en sledetur tilbake til Vinterlandsbyen, men det er noe som ikke stemmer. Magien har forsvunnet! Hvordan kan du hjelpe til med å få den tilbake? For våre nye spillere, så er det nå en helt ny start på spillopplevelsen!

Noe søtt og glasert

13. desember

★ Magiens tilbakekomst leder nye venner til Vinterlandsbyen. Møt de to nye vintertematiserte hestene, den søte Lebkuchen og den glaserte Vetle, og kompanjongene deres Gumdrop og Murrlan. Når du er ute i vinterriket, finner du små skapninger som har rotet seg bort og trenger hjelp med å finne veien hjem.

Vintervenner og utfordringer

20. desember

★ To venner til blir med på feiringen. En nydelige shire og en vakker islandshest. Selv om de ikke er magiske, så elsker de vinteren! Finn flere utfordringer i Vinterlandsbyen. Blant annet en kapran på rømmen!

Ha det 2023

27. desember

★ Nyttårsfesten er tilbake i Vinterlandsbyen! Feir slutten på 2023 med venner og klubbvenner. Kapranene har hørt om sprangridning og har satt seg som mål å ha et sprangridningsløp før 2023 er over!

Et nytt år med nye muligheter

3. januar

★ Den siste vinteruken, en sjanse til å få den siste dosen med magi før sledene til Vinterlandsbyen flyr sin vei på nye eventyr. Har du ikke samlet nok magi for alle belønningene? Slapp av! Vi har en reserveløsning på lur.

I henhold til værmeldingene, så er det kaldt nok til at snøen blir liggende i en måned til!

Relaterte artikler