Spilloppdatering

Bli med på God hesteuke!

Hei, StarFam! Linda Chanda arrangerer et morsomt sprangridningsløp på Moorlandstallen i et par uker, og vi har bestemt oss for å gi deg litt gratis stallhjelp – så vi har en flott uke foran oss!

God hesteuke!

Denne uken spanderer vi stallhjelp! Vi tar oss av alle hestene dine denne uken, så de kommer til å være i topp humør. Det betyr at du kan fokusere på andre ting når du spiller, samtidig som hestene dine vil være like glade som de alltid er.

Alle hestene dine vil være i topp humør frem til neste onsdags oppdatering!

Feire God hesteuke med GRATIS Star Rider-tid!

Hvis du ikke er en Star Rider i øyeblikket, bruker du kampanjekoden 7HAPPYDAYS for å få mest mulig ut av God hesteuke og benytte deg av muligheten til å få gjort så mange oppdrag som mulig! Koden gir deg 7 dager med GRATIS Star Rider-tid.

Denne koden utløper 19. november 2019 kl. 14.00 UTC, og den kan kun løses inn én gang av hver spiller. Den gjelder for alle som ikke allerede er Star Rider.

Et morsomt, tidsbegrenset løp!

Velkommen til Moorlandstallen, hvor det er på tide med et morsomt sprangridningsløp! I to uker kan du legge til dette løpet i nivårundene dine, for å få litt ekstra XP til hesten din. Snakk med sjelerytter Linda Chanda, ved siden av Moorland-innhegningen, for å komme i gang!

Dette løpet er tilgjengelig frem til onsdagens oppdatering, den 27. november!

Bli med i dette morsomme sprangridningsløpet!

Rekorder tilbakestilles!

Alle løpstavlene tilbakestilles rundt om i Jorvik, så nå har du sjansen til å sikre deg rekorden i favorittløpene dine!

Hvis du tidligere har tjent medaljer i løp, trenger du ikke bekymre deg – disse tilbakestilles ikke!

Musikk-oppdatering!

Vi har gått rundt i Jorvik City og sørget for å finjustere alle radiostasjonene. Nå kan du høre på en blanding av populære jorvegianske artister, som Lisa Peterson, The Miscreants, DJ Kai og Silversong String Quartet i kaféer og butikker!

Bonusbutikken

En ny vare er tilgjengelig i Bonusbutikken i Moorland til alle dere som er Star Rider ved engangsbetaling!

Kommer NESTE UKE!

CURLYER, OHOI!

Ha en flott uke!
Klem fra Star Stable-teamet ditt ♥

Relaterte artikler