Spilloppdatering

God midtsommer!

Hei, StarFam! Den jorvegianske sommeren er her, og det er tid for våre årlige midtsommerfeiring – men i år har vi en helt ny fest!
Alle spillere, selv de som ikke er Star Rider, kan delta i årets festligheter. Jorviks midtsommerfeiring varer til 18. juli, så sørg for å bli med mens de er her!

Feir midtsommer med oss!

Har du noen gang feiret midtsommer på Jorvik? I så fall kommer dette året til å gi deg til en helt ny opplevelse! På klippen bak gamle Jaspers hus i Moorland finner du skogvokteren Marisol, og hun har sammen med vennene sine gjort noen forberedelser til festlighetene. Det er fortsatt mye arbeid som må gjøres likevel, og de kunne ikke vært gladere for å få en hjelpende hånd!

Hva kan du delta i dette året?
★ Skogvokteren Stanislav trenger din hjelp til å sette opp maistangen, slik at du kan danse som en frosk (ja, frosk) til noen klassiske midtsommermelodier!
★ Spill med til vår splitter nye midtsommermusikk med vennene dine! Gå bort til et av musikkinstrumentene på den kule scenen vår og vis verden at du kan være den neste vinneren av Jorovision Song Contest!
★ Skogvokteren Ashley trenger litt hjelp til å få gang på midtsommerbålet. Hun trenger din hjelp for å sørge for at alt er gjort på en trygg måte!
★ Når det gjelder mat, er skogvokteren Dylan den man snakker med. Han trenger litt hjelp til å samle inn leveringene sine, og du og den sterke hesten din kan vel hjelpe ham med å samle dem inn!
★ Ta en pause med vennene dine og ha en piknik ved bordene eller på pikniktepper, eller hvorfor ikke henge ved tribunen for å se vennene dine fremføre på scenen!
★ Snakk med alle NPC-ene som henger rundt festivalområdet for å høre deres mening om feiringen!
★ Og vet du hva, vi er langt fra ferdige! Fortsett å lese for å finne ut mer!

Snakk med Marisol for å komme i gang!

En midtsommernatts drøm

Hvis du velger syv forskjellige slags blomster på midtsommeraften og sover med dem under puten, blir det sagt at du kommer til å drømme om en spesiell person. Hvem kommer det til å være i drømmene dine? Besøk det spesielle blomsterteltet for å prøve det!

Hvem kommer du til å finne i drømmene dine?

Fiskedammen

Du kan ikke feire midtsommer uten en fiskedam! Du kan fiske her én gang om dagen for å få en tilfeldig belønning. Det kan enten være litt liten godbit eller en av åtte kule ting du kan ha på deg. Hva venter du på, gå og fisk!

Finn morsomme belønninger i fiskedammen vår!

Midtsommerbutikken

Selvfølgelig finner du den søte midtsommerbutikken vår på festivalområdet! I denne butikken finner du klær og varer fra tidligere år, og det er også noen helt nye ting å sjekke ut!

Lag din egen midtsommerkrans!

Å ja, du trodde vi hadde glemt den årlige midtsommerkransen? I år kan du lage din egen! På festivalområdet er det en arbeidsbenk som du kan bruke til dette formålet. Ta en titt på blomsterkartet på bordet for å se hvor du kan finne blomster du kan bruke og gå og finn de spesielle blomstene fra hvert område. Ta med blomstene tilbake til festivalområdet og kom i gang! Det er syv forskjellige blomster du kan bruke til syv forskjellige kranser – det vil si hvis du har låst opp alle områdene der de vokser …

For å kunne lage din egen krans må du ha fullført oppdraget der du hjelper Marisol med å sette et flagg på toppen av maistangen.

Kom i gang med å lage dine egne kranser!

Bonusbutikken

En ny vare er tilgjengelig i Bonusbutikken i Moorland til alle dere som fikk Star Rider ved engangsbetaling!

Hestemarkedet

Eddie og Ferdinand er opptatt med å feire midtsommer og har stengt. De kommer tilbake til Jorvikstallens arena neste uke!

Ha en fin uke på Jorvik!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Relaterte artikler