Spilloppdatering

Maya får sin egen hest!

Hei, StarFam! Det er jammen på tide at Maya får seg sin egen hest! Bli med på et helt spesielt oppdrag for å finne henne en hest. Samtidig vender våre sjøhest-venner tilbake til land!

Hils på Maya Dew

Maya er godt kjent på Jorvik for sitt arbeid i Moorlandstallen, men bakgrunnshistorien til familien hennes har alltid vært et mysterie. Få kjenner til de merkelige omstendighetene rundt Bedrøvede Dews Gård, men nå får du sjansen til å høre om dette! Bli med Maya på et besøk til forfedrenes hjem, lær litt om familiens bakgrunn, og kast lys på dette mystiske landområdet. En snodig kompanjong venter. Kan du hjelpe Maya med å bli venn med denne mystiske hesten?

Møt Maya ved Bedrøvede Dews Gård for å komme i gang. Så fort du har fullført oppdraget, kan du begynne å bygge omdømmet ved Bedrøvede Dews Gård.

For å bli med på ferden til Maya må du være Star Rider, ha fullført oppdraget hvor du har bygd broen for å komme til Wolf Hall Inn og ha møtt Hugh ved rehabiliteringsranchen!

Starten på et vakkert vennskap

Gjett hvem som er tilbake!

Tellina og kampos! Disse sjøhestene har ankommet kysten for sommeren! Den slående vakre og blåaktige kamposen og den perlende tellinaen sjarmerer oss alle i senk. Pass også på å få med deg pandarokkene de har med seg! De har satt opp leir ved stranda i Fort Pinta, hvor de kommer til å være i de neste syv ukene! Stikk innom og hils på, da vel!

★ Kamposen er en beroligende hest som er perfekt for skvetne ryttere. De byr imidlertid på én utfordring – du kommer aldri til å møte en annen hest så sta som kamposen!

★ Tellinaen glitrer som perler og elsker alt som skinner. Det skarpe synet er svært nyttig når dere leter etter skatter. Det skal likevel sies at dette kan distrahere tellinaen en del på ferden, da den alltid er på jakt etter alt som glitrer.

Når de er i sin ordinære form, ser de slik ut ...

... og når de har den magiske pelsen sin, kan du se finnene deres! #ISeeSeahorses

Disse helt spesielle hestene kan bli en del av hestefamilien din for 850 Star Coins per stk. Du kan ikke endre manstilen til kampos eller tellina.

Pandarokker

Ikke bare kan du få deg kampos og tellina som en del av familien din, men også disse to helt spesielle mantarokkene som har kommet opp av havet. De kalles «pandarokker» på grunn av likheten til pandoriske mantarokker.

Den perlende pandarokken og den glitrende pandarokken er så nydelige, OG de kan fly! De er ekstremt kjærlige og kommer til å elske å utforske Jorvik ved din side. For å få ditt helt eget flyvende kjæledyr, kan du adoptere dem for 400 SC per stk.

For å få pandarokken til å fly ved siden av deg, må du plassere den i en salveske festet på salen til hesten, og deretter trykke på «P»-tasten.

Tellina og kampos, samt kjæledyrene deres, er tilgjengelige i hele to uker! De forlater Jorvik i løpet av onsdagsoppdateringen 1. september.

Ukens video!

Hver uke deler vi en av de morsomme videoene våre – noen ganger en helt ny video, andre ganger et nostalgisk tilbakeblikk! Her er denne ukens video:



Kommer NESTE UKE!

Tiden er snart inne for åpent hus i Jorvikstallen, hvor en ny araberhest kommer til å gjøre sin entré!

Ha en flott uke!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Relaterte artikler