Spilloppdatering

Regnbuefestivalen er her!

Hei, StarFam! Denne uken er Regnbuefestivalen tilbake! Mica Stoneground er tilbake med varmluftsballongen sin for å ta deg med til Skyriket!

Gratulerer med Pride-måneden!

Regnbuefestivalen er her i Pride-måneden! Vi ønsker en lykkelig Pride-måned til våre LHBTQIA+-spillere, kolleger og fellesskapet. Vi er stolte over å kunne feire skjønnheten ved klodens mangfold denne måneden og alle andre måneder, og vi håper at dere alle er stolte over den dere er i dag! Vit at vi har forpliktet oss til å gjøre likestilling, inkludering og mangfold en prioritet hele året rundt.

Dra til en verden der himmelen alltid er blå!

Mica Stoneground er tilbake! Den unge eventyreren er mest kjent for reisene til det mytiske stedet Skyriket, og nå er hun tilbake på Jorvik for å ta deg med! Møt henne utenfor Doyles kloster for å bli med henne opp i høyden!

Møt Mica ved varmluftsballongen hennes or å reise til det utrolige Skyriket!

Hva kan du gjøre i Skyriket?
★ Det morsomme og utfordrende regnbueløpet er tilbake!
★ Vil du se ut som en ekte eventyrer? Ikke bare kan du kjøpe antrekket til Mica her, men du kan også finne regnbueutstyr fra tidligere regnbuefestivaler, samt et helt nye sett!
★ Har du noen gang prøvd å hoppe på spretne skyer? Prøv det ved å hoppe på de små, runde skyene!
★ Mica mistet noe viktig utstyr blant skyene! Snakk med henne når du har funnet alle de syv gjenstandene for å få en kul belønning.
Hvis du har fullført dette minioppdraget før, kan du dessverre ikke spille det igjen.
★ Har du sett den lille, gylne skyen ved en av regnbuebroene? Den gylne skyen sprer gylne hestesko over hele området som du kan samle en gang for dagen. Sank inn alle sammen for å få en stor bonus til heste-XP!
★ Drømmer du om å slappe av med vennene dine til den flotteste utsikten noensinne? Ta med noen venner til de nye piknikområdene på skyene!
★ Hvis hesten din blir sliten etter eventyrene dine, er det ikke nødvendig å dra helt tilbake til Jorvik for å stelle den – du kan stelle den ved leiren til Mica.

Mica blir til 23. juni, og når hun forlater Jorvik med varmluftsballongen sin, er det på tide å ta farvel med Skyriket – for denne gangen.

Du kan besøke Skyriket selv om du ikke er en Star Rider.

Bli med i Regnbueparaden og på stranddisco!

BobCat Girls feirer regnbuene og deres mangfoldige farger ved å delta i en parade som går fra Moorland til stranda i Fort Pinta. De rir av gårde en gang hver time og henger rundt på stranda en stund for å danse til nye og gamle favoritter. Bli med på moroa!

Aktiv påstigning

Nå kan du begynne å styre hesten din mens du klatrer opp på den, istedenfor at du må vente til du er ferdig med å klatre opp. Dette sparer dyrebare sekunder i det du skal rette kursen din mot ditt neste eventyr!

Velg rekvisittene til din egen innhegning!

Vi har lagt til rekvisittalternativer til Moorland-innhegning! Klikk på oppslagstavlen og velg mellom de 3 settene med rekvisitter eller ingen rekvisitter. Du kan velge mellom cavaletti, med lava hinder og stenger, kjegler og stenger plassert i mønster, eller sprangridningshinder. Ikke glem å bruke synlighetsknappen vis du vil skjule alle som ikke er med i klubben eller gruppen din.

Om du rir så langt bort at du ikke lenger kan se innhegning, vil innhegningen bli nullstilt.

Ukens video!

Hver uke deler vi en av de morsomme videoene våre – noen ganger en helt ny video, andre ganger et nostalgisk tilbakeblikk! Her er denne ukens video:



Kommer NESTE UKE!

Oppgraderingen av Silverglade landsby avdukes!

Ha en flott uke!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Relaterte artikler