Game Update

Fabelachtige Friezen!

Hoi StarFam! Met trots kondigen we de nieuwe Fries van generatie 3 aan.

De nieuwe en verbeterde Fries.

Ja, je hebt het goed gelezen. Onze geliefde Jorvegiaanse Fries heeft een make-over ondergaan. Dit ras is al heel lang heel populair dus vonden we het tijd voor een kleine gedaantewisseling. De vernieuwde Fries heeft een wat traditionelere, barokke uitstraling. En dan die schitterende manen. Daar krijgen wij geen genoeg van!

Wist je dat… De Fries het oudste raspaard van Nederland is en dat het ras zijn oorsprong vindt in de middeleeuwen? De Fries niet alleen sierlijk en behendig was, maar ook zo sterk dat hij ruiters met een zwaar pantser kon dragen? De Fries meestal uitgesproken zwart is? Onze Jorvegiaanse Fries is echter uniek omdat hij ook in andere fraaie kleuren verkrijgbaar is.

Welke Fries is jouw favoriet?

Wat is het nieuwe ras?
De 3e generatie Fries.

Waar vind ik hem?
Je vindt de nieuwe Fries in de Jorvikstal en het Winterdorp. Als de winter voorbij is, verhuist het paard uit het Winterdorp naar de Jorvikstal.

Hoeveel kost hij?
950 Star Coins.

Welk level moet ik hebben?
Je kunt het paard in het Winterdorp kopen zodra je die locatie bereikt. Voor andere variaties moet je minstens level 8 hebben.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?
Klassiek zwart, brandvos en luipaard.

Is er nog iets anders wat ik moet weten?
Deze Fries heeft prachtige, lange manen. Je kunt ze lekker los laten hangen maar je kunt ze ook vlechten. De Fries heeft ook een speciale pas: de galoppirouette. Druk op de spatiebalk als de Fries stilstaat als je deze hem deze bijzondere draai wil zien maken. De Jorvegiaanse Fries heeft trouwens ook een dikke vacht waardoor hij bestand is tegen de bittere kou van de Dinovallei. Bovendien...

Een nieuwe Fries? Dan ook nieuwe hoofdstellen!

We hebben drie nieuwe hoofdstellen voor de Fries: middeleeuwse hoofdstellen om precies te zijn.
★ De hackamore is een fraai bitloos hoofdstel;
★ Het hoofdstel met hoorns is ideaal als je van fantasie houdt;
★ Het middeleeuwse hoofdstel geeft je paard een koninklijke uitstraling.

Deze nieuwe hoofdstellen zijn verkrijgbaar in twee kleuren en ze zijn te koop in de Totaalwinkel en de winkel in Jarlaheim.

Voorlopig kun je deze hoofdstellen alleen gebruiken op Friezen van de 3e generatie. We willen deze hoofdstellen in de toekomst ook beschikbaar maken voor andere paardenrassen.

Schitterende middeleeuwse hoofdstellen voor je Fries

Vernieuwde races in Moorland

We hebben 3 races in Moorland aangepast: de races van Loretta (parcours van de wilde Bobcats), van Tan (basisparcours van de Bobcats) en van Sophia (eliteparcours van de Bobcats). Je kunt nog steeds dezelfde snelste tijden halen, maar we hebben wel wat veranderd:

★ Nieuwe muziek die je helpt om sneller te gaan;
★ Nieuwe attributen en hindernissen die je scherp houden
★ Nieuwe attributen die wegen blokkeren die niet bij het parcours horen

Nieuwe prijzen voor oudere generaties van de Jorvik-pony en de Fries

Er zijn inmiddels 3 generaties van de Jorvik-pony en de Fries en dus werd het tijd dat we de prijzen gingen aanpassen.

Dit zijn de nieuwe prijzen.
★Fries (generatie 1) kost nu 300 Star Coins
★Fries (generatie 2) kost nu 500 Star Coins
★Jorvik-pony (generatie 1) kost nu 200 Star Coins

Bedankt voor jullie feedback!

We hebben jullie reacties over de Trakehner ontvangen en hebben het paard eens goed onder de loep genomen. Vanwege systeemwijzigingen konden we niet alle oude animaties herstellen, maar we hopen dat jullie blij zijn met de nieuwe gangen die we hebben toegevoegd. Volgens ons heeft hij nu een fraaie draf die goed bij het ras past. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt.

Winterpret

Een kleine herinnering. De winter duurt nog vier weken. Het winterevenement loopt tot de update van woensdag 13 januari. Een tip voor iedereen die winterkleren in het Winterdorp wil kopen: je kunt heel snel naar je kledingkast. De Joelgeit naast de winkels weet er alles van.

Video van de week!

Elke week delen we een leuke video. Soms een hele nieuwe, soms gaan we lekker nostalgisch terug in de tijd. Dit is de video van deze week:



Dit verwachten we VOLGENDE WEEK!

Hoe goed kun jij glibberen en glijden?

We wensen je een fijne week!
Liefs van je Star Stable-team ♥

Related articles