Roadmap

På gång i Jorvik!

Ranchlivet är kanske slut men dina äventyr slutar aldrig. Kolla in vad som kommer till Jorvik under de kommande fyra veckorna!

Westernkänsla med Jorviks hästar

2 augusti

★Sommaren är här och vi bjuder på westernkänsla. Guillermo ordnar en ny westerntävling med Jorviks Hästar. Tävlingen är exklusiv för appaloosas, tennessee walker och mustanger! Han hänger kvar i fyra veckor.

Mustangens vilda själ

9 augusti

★Den uthålliga mustangen är säker på sin fot och har blivit en symbol för den amerikanska västerns otämjda själ. Håll fast i tyglarna eller kanske manen för mustangen för generation 3 har kommit för att vandra på våra jorvikiska slätter. Förhoppningsvis ramlar du inte av när den bestämmer sig för att bjuda på en bockningsrunda. Åtta underbara och unika hårremsvarianter finns tillgängliga på Starshine Ranch.

Jorvik Ranger banhoppningstävling

16 augusti

★Jorvik Rangern Luis har undersökt vilka tävlingar du kan hitta i Mistfall och kan avslöja något chockerande. Det finns inga banhoppningstävlingar! En hästsport som är så populär på Jorvik borde ju finnas tillgänglig för invånarna i Dundull. Luis gjorde slag i saken och välkomnar nu dig att prova hans banhoppningstävling i Dundulls paddock!

Alex deltidsjobb

23 augusti

★Vår älskade Ödesryttare Alex behöver pengar och har hittat ett deltidsjobb i Jorvik city. Alex avskyr vanliga 9-5 jobb och kommer göra sitt bästa för att det ska bli kul. Det är bara det att hennes sätt att ha kul inte alltid är problemfritt! Hon behöver kanske lite uppsikt och hjälp om något går åt skogen.

Fripps agenter

30 augusti

★Ödesryttarna och deras väktarhästar har äntligen återförenats och det är dags att återvända till Aideens beskyddare. Kaosvirveln går inte att ignorera och druiderna samlas vid Fort Maria för att ta reda på vad som händer under tiden som de utforskar det nyöppnade biblioteket. Ödesryttarna kommer att ha fullt upp så kavla upp ärmarna för du ska ut på avslöjande uppdrag! Rotering av magiska hästar: en grupp whinfells återvänder för sista gången.

#NextUpInJorvik

Related articles