Game Update

Magische drakenpaarden!

Hoi StarFam! Deze week komen er twee magische paarden aan op Jorvik en gaat de geheel vernieuwde rijhal open.

Er was eens…

Een stalhulp met veel pech die haar veilige thuis en stal verliet om ergens anders haar geluk te zoeken. Na allerlei ontberingen kwam ze in het hart van Jorvik terecht, achter de befaamde Aslanden, waar ze in de krater van de Vulkaan van Garnok afdaalde.

De jonge heldin keerde terug met twee onwaarschijnlijk grote edelstenen. Ze dacht dat ze rijk was en wilde de koningin haar vondsten laten zien. Nog voordat ze de edelstenen aan de koningin kon tonen, barstten ze al open en kwamen er geschubde draken uit. Een oogwenk later veranderden de draken in fraaie paarden. Toen het meisje naar binnen werd geroepen, had ze alleen maar een onwaarschijnlijk verhaal en twee ogenschijnlijk gewone paarden.

Hier zijn de magische paarden Faramawr en Aldrach.

★De groene Faramawr belichaamt de overvloed en het leven na een ramp, zoals vruchtbare grond en eilanden ontstaan na een vulkaanuitbarsting. Hij symboliseert ook de kostbare mineralen en edelstenen die uit het vuur ontstaan. Het is een trots dier dat zich niet zomaar laat temmen. Maar als je de uitdaging aangaat en volhoudt, heb je er een betrouwbare, toegewijde vriend bij.

★De rode Aldrach belichaamt de vernietigende, maar noodzakelijke krachten van de natuur, zoals vulkaanuitbarstingen. De karmozijnrode schubben van de Aldrach lijken een slecht voorteken, maar je wordt sterker als je het vuur kunt overleven. De Aldrach is vurig, net zo onberekenbaar als een vulkaan, maar een volhardende ruiter wordt beloond met een vriend voor altijd en nieuwe innerlijke kracht.

Je vindt Faramawr en Aldrach bij Gary Goudtand die in op zijn bekende plek in Moorland, vlak bij de boerderij van de oude Jasper.

In een gewone omgeving lijken ze op een Fries...

...maar bij hun magische vacht krijgen ze schubben! #OnceUponADragon

Deze trotse paarden komen voor 950 Star Coins per stuk je paardenfamilie versterken. Maar het verhaal is nog niet klaar. Faramawr en Aldrach hebben een speciale pas: de galoppirouette! Druk op de spatiebalk als je paard stilstaat als je hem deze bijzondere draai wil zien maken. Let op: je kunt het kapsel van deze paarden niet veranderen.

Wyverns

Volgens een Jorvegiaanse legende werden de grote draken van weleer altijd begeleid door kleinere wyverns die prooien en gevaren aanwees. De Happandi zie je vaak bij de groene Faramawrs. De Kolandi wordt vaak bij de rode Aldrachs gezien.

De Happandi en Kolandi kunnen vliegen! Ze willen graag samen met jou Jorvik verkennen. Hun adoptie kost 400 Star Coins per stuk, maar dan heb je wel een vliegend huisdier.

Als je deze diertjes met je wil laten meevliegen, stop je ze eerst in de zadeltas die aan het zadel van je paard vastzit en druk je vervolgens op 'P'.

Faramawr, Aldrach en hun huisdieren blijven drie weken. Ze verlaten Jorvik weer tijdens de update van woensdag 1 september.

Vernieuwde rijhal

Het is tijd voor de grote opening! De rijhal is vanwege renovatiewerkzaamheden gesloten geweest, maar deze klus is nu helemaal geklaard! De hal ziet er niet alleen nieuw en modern uit, maar we hebben ook een aantal dingen verbeterd:


★ Geplaatste attributen: klik op het attributenbord om een opstelling te kiezen.
★ Kleedkamer: je hoeft niet meer helemaal naar je stal te gaan.
★ Café: geef je paard wat lekkers na een intensieve training.
★ Trappelen op de tribune: steun je vrienden in stijl.
★ Meer camerahoeken zodat je de training perfect kunt vastleggen.
★ Kapper: geef je paard een ander kapsel voor de wedstrijd.
★ Met de muziekspeler in het café kun je muziek afspelen waar jij zin in hebt.
★ Uiteraard kun je nog steeds met de lijnen op de vloer en de letterbordjes je attributen neerzetten en je oefeningen uitvoeren.

Ga dus snel, nee meteen, naar de rijhal en neem een kijkje! Na deze renovatie is bijna alles mogelijk. Je kunt oefenen met je clubleden of vrienden maar ook lekker in je eentje. De keuze is reuze!

Tijd voor de opening.

Video van de week!

Elke week delen we een leuke video. Soms een hele nieuwe, soms gaan we lekker nostalgisch terug in de tijd. Dit is de video van deze week:



Dit verwachten we VOLGENDE WEEK!

Guillermo Gadea is weer terug met een nieuwe PvJ-wedstrijd.

We wensen je een fijne week.
Liefs van je Star Stable-team ♥

Related articles