Information

Der er nyt udstyr på vej!

Hej Star-familie! I dag kommer vi med nye oplysninger om kommende nyt udstyr til hestene i spillet!

Drømmen - nyt udstyr!

Vi ved, at I gerne vil give jeres heste alt muligt udstyr og accessories, som vi ikke har i spillet endnu, og det vil vi helt sikkert gerne give jer!

Vi har brugt lang tid på at gennemføre tests for at se, hvad det ville kræve for os at tilføje nye nyper udstyr til vores heste, og vi har indset, at det er en supervanskelig opgave, som ikke vil virke på vores klassiske hestemodeller (flere oplysninger om hvilke heste nedenfor) Men vi er glade for, hvor grundig testen har været, for nu ved vi mere og har en bedre forståelse for, hvordan vi vil tackle sådan nogle udfordringer fremover. Indtil videre er slutresultatet af vores test Sjælerytter Linda Chandas vidunderlige springsadel! Sadlen bliver udgivet i spillet om nogle uger.

Hestegenerationer

Star Stable har været med os i mere end syv år, og igennem årene er vores teknologi og optimering blevet bedre. Fordi vores processer og design har ændret sig med nyere heste, vil nogle af de ældre heste IKKE kunne bruge bestemte stykker nyt udstyr, vi tilføjer til spillet.

Her er en liste over alle hestene i Star Stable, ordnet efter generation. Generationen er bestemt af, hvordan hesten blev skabt (1. generationsheste blev skabt med et program, der hedder Autodesk 3D Studio Max, men nu bruger vi Autodesk Maya), og af den designstandard, vi stræber efter! Generation I inkluderer de klassiske versioner af heste, som vi har fokuseret på at opdatere først, og i fremtiden følger også 1,5. og 2. generationsheste!

1. GENERATIONSHESTE

Vores ældste hestemodeller tilhører 1. generation. På grund af tekniske begrænsninger kan vi ikke tilbyde nye stile eller udstyr til disse klassikere.

★ Andalusier
★ Araber
★ Jorvikisk pony
★ Chincoteaguepony
★ Frieserhest
★ Frisisk sportshest
★ Nordsvensk hest
★ Fjordhest
★ Tinker-hest

1.5. GENERATIONSHESTE

Den gamle version af vores starthest tilhører generation 1,5. Disse heste vil ikke kunne bruge nyt udstyr, fordi de allerede har eller snart får opdaterede versioner af deres racer.

★ Amerikansk Paint Horse (2013)
★ Akhal-tekiner (2013)
★ Appaloosa (2013)
★ Dansk varmblod
★ Hollandsk varmblod
★ Engelsk fuldblodshest (2013)
★ Morab
★ Morgan (2013)
★ Oldenborger
★ Selle Francais
★ Westfaler

2. GENERATIONSHESTE

Vores 2. generationsheste har ikke de samme begrænsninger som vores 1. generationsheste, og de vil godt kunne bruge det nye udstyr. Men vi vil stadig fokusere på at opdatere dem til vores nuværende designstil!

★ Amerikansk Quarter Horse
★ Amerikansk Paint Horse (opdateret)
★ Appaloosa (opdateret)
★ Araber (opdateret)
★ Pinto-araber
★ Engelsk fuldblodshest
★ Frieserhest (opdateret)
★ Frisisk sportshest (opdateret)
★ Haflinger
★ Hannoveraner
★ Islandsk hest
★ Jorvikisk vildhest (Shire-type)
★ Jorvikisk vildhest (islandsk type)
★ Lipizzaner
★ Morgan
★ Mustang
★ Shire
★ Walisisk pony
★ Spirit

3. GENERATIONSHESTE

Vores 3. generationsheste har ikke de samme tekniske begrænsninger som vores ældre modeller, og de passer også til vores nuværende designstil! Hurrah!

★ Akhal-tekiner (opdateret)
★ Connemara
★ Chincoteaguepony (opdateret)
★ Clydesdale
★ Jorvikisk varmblod
★ Jorvik begynderpony
★ Jorvikisk vildhest (Nordsvensk type)
★ Lusitano
★ Nordsvensk hest (opdateret)
★ Fjordhest (opdateret)
★ Trakehner
★ Zony

Hvad er forskellen mellem klassisk og opdateret?

Vores klassiske heste er de fleste heste, som blev udgivet før april 2015. Når vi kalder racen "opdateret", betyder det, at vi har peppet vores gamle, klassiske hest op til en ny version med mere realistiske proportioner og mere passende animationer.

Vi håber, at det her indlæg har besvaret nogle af dine spørgsmål, og skriv endelig, hvis der er mere, du gerne vil vide!
Masser af knus fra dit Star Stable-team ♥

Relaterede artikler