Spilopdatering

Studer dyr om dagen eller om natten!

Åh nej, professor Hayden har brug for din hjælp med et insektangreb i Hollow Woods!

Der er brug for din hjælp denne uge!

James er bekymret på grund af en mærkelig mand, der skræmmer turisterne i Hollow Woods. Vent, er det professor Hayden!? Tag af sted, og find ud af, hvad han har for, og hjælp ham med et insektangreb. Hvis det ikke var nok, så kan du finde James i Fort Pinta, hvor han skriver en bog, som han vil sælge til turister. Hjælp James med at få en hurtig fortjeneste med bogen ved at indsamle hestefakta og tage billeder! Han skal nok belønne dig, når du er færdig.

For at komme i gang skal du have mødt professor Hayden i Epona (Lykken er lunefuld) og låst op for Starshine Ranch (Hvad gør et hus til et hjem) og South Hoof Halvøen (En lille souvenir fra South Hoof Halvøen).

Dag- og nattilstand

Vi har store nyheder! Du kan beslutte dig for at udføre disse missioner om dagen eller natten med den nye funktion dag-/natbjælken. Er du en natugle eller en morgenfugl? Du kan vælge med bjælken! Hvis du logger ud, bliver bjælken nulstillet.

Opdatering af vores hestekøbsvindue

Vi lancerer et nyt hestekøbsvindue! Dette er en del af et projekt, vi kalder "The Horse Bonding Initiative"! Dette skal sikre, at hver ny hest føles som starten på en spændende rejse, og Star Stable-teamet har masser af idéer til, hvordan vi kan hjælpe spillere med at udtrykke og udforske deres hestes personligheder. Til at starte med gjorde vi det muligt at tilpasse alder og køn. Nu får I alle sammen mulighed for at bruge det nye hestekøbsvindue, som vi har testet! Dette er tilgængeligt for alle nye heste på Jorvik!

Ny software

Star Stable har nu lanceret antisnyd-software til de spillere, der bruger Windows! Sammen med denne lancering nulstiller vi høj score. Ellers ville det ikke have nogen indvirkning på din oplevelse af at logge ind og spille spillet. Hvis noget ikke fungerer ordentligt, så kontakt vores Star Stable-support. Læs mere om softwaren i vores Ofte Stillede Spørgsmål-artikel (kun på engelsk)!

Ugens video!

Hver uge deler vi en af vores sjove videoer – nogle gange en helt ny en, nogle gange et nostalgisk gensyn! Her er ugens video:



Kommer i NÆSTE UGE!

Haflingeren er snart på Jorvik!

Hav en fantastisk uge!
Kram fra dit Star Stable-team ♥

Relaterede artikler