Information

Csevegőváltozások érkeznek!

Üdvözlet, StarFam!

Korábban bevezettünk néhány változást egyes szerverek csevegőfilterén, és most itt az idő arra, hogy még több szerveren frissítsük a csevegőt! Most már ezekben az országokban minden szerveren bevezettük ezt a változást:

★ Egyesült Királyság
★ Amerikai Egyesült Államok
★ Ausztrália/Új-Zéland
★ Németország
★ Franciaország
★ Lengyelország
★ Svédország
★ Magyarország
★ Hollandia
★ Norvégia
★ Finnország
★ Dánia
★ Oroszország
★ Spanyolország
★ Portugália
★ Olaszország

Ezek a változások egy teszthez tartoznak, amelyet azért indítottunk, hogy javítsunk a játékbeli csevegőélményeteken!

Meghallottuk panaszaitokat, és a közösségünk biztonságáért tett folyamatos erőfeszítéseink részekért úgy érezzük, hogy ezek a változások jobb kompromisszumot jelentenek a biztonság és a móka között.

Az első dolog, amit észrevesztek majd, ha az érintett szerverek bármelyikén csevegtek, hogy az olyan üzenetek, amelyeket a szűrő nem engedélyez, nem kerülnek be a csevegőbe. Helyette egy értesítést láttok majd: „Az üzeneted nem lett engedélyezve a csevegőben.” Az értesítés segítségével azonnal láthatod, hogy valami nem okés, és kijavíthatod a megfogalmazásodat anélkül, hogy egy zavaros figyelmeztetéstől vagy egy későbbi felfüggesztéstől kelljen tartanod.

Mivel ez még csak a tesztelési fázisban van, a szűrő nem lesz azonnal teljesen tökéletes, és számítunk pár hibára. Az elkövetkező hetekben csapatunk továbbra is változásokat vezet majd be, ahogy aktívan dolgozunk az új rendszeren. A visszajelzéseitek és bejelentéseitek kulcsfontosságúak számunkra, amíg elvégezzük ezeket a finomításokat! Ha bármit is látsz, amit szeretnél bejelenteni, kérjük, használd a „Játékos jelentése” funkciót vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot, ha ez a funkció nem elérhető a szervereden.

Ne feledd, a szerverek továbbra is a megszokott módon működnek azokban az országokban, amelyeket nem soroltunk fel fentebb! Amikor úgy érezzük, hogy az új rendszer úgy működik, ahogy kell, több szerveren és más nyelveken is bevezetjük. Tartsd nyitva a szemed!

Ölel a te Star Stable csapatod ♥

Related articles