Information

Hamarosan érkezik: A Star Stable Online mobilon!

Helló, StarFam!

Hamarosan érkezik: A Star Stable Online mobilon? Egy iPhone verzió már úton van! Egy zárt béta indul el majd Ausztráliában, amikor is az első játékosok elkezdik majd a játék tesztelését és Jorvik felfedezését a kis képernyőn. Az asztali és a mobilverzió közötti tökéletes szinkronizációnak köszönhetően hamarosan bárhol játszhatsz a Star Stable Online-nal.

Hogyan csatlakozhatok a bétához?

Ha Ausztráliában élsz, feliratkozhatsz a Star Stable Online zárt béta verziójára mobilon. A feliratkozott játékosok közül számos játékost megkérünk majd, hogy próbálják ki a játék zárt béta verzióját iPhone-on. A feliratkozás sajnos nem garantálja, hogy kiválasztunk, de természetesen játszhatsz majd vele, amikor a teljes verzió megjelenik!

Mit jelent a „zárt béta”?

A béta tesztelést korlátozott számú felhasználóval végzik el, hogy megbizonyosodjanak arról, a termék készen áll a nagyobb közönség számára való bevezetésre. A béta tesztelés lépésenként történik, miközben a tesztelőktől visszajelzést gyűjtenek be!

De miért csak iPhone-on van?

Az iOS- és Android-rendszerekre fejlesztett programok máshogyan működnek, és annak érdekében, hogy elkezdhessük a projektet, először csak egy platformra kellett koncentrálnunk. A Star Stable Online-t továbbfejlesztjük majd, hogy iOS-készülékeken fusson, de jelenleg nem tudjuk biztosra mondani, mikor érkezik majd a Star Stable Online Android-készülékekre.

Gondoljuk, sok-sok kérdésed van, úgyhogy összegyűjtöttük a leggyakoribbakat egy hasznos GYIK-oldalon a Star Stable Online mobil verziójával kapcsolatban: Kattints ide!

Még többet megtudhatsz róla a különleges „Breaking News” adásban Matilda Opalpie-jal. Az adásban még több izgalmas és információdús interjút is láthatsz!



Sok szeretettel: a te Star Stable csapatod ♥

Related articles