Game Update

Sprangridning i Jorvikstallen!

Hei, StarFam! Petunia er tilbake med sin fullroste sprangridningsbane i Jorvikstallen. I tillegg finner du nå nye gjenstander i Den globale butikken.

Petunias sprangridning

I kun én uke fremover, er Petunia i Jorvikstallens arena med sprangridningsbanen sin. Dette gøyale løpet er et perfekt tillegg til de vanlige treningsrundene dine.

Møt Petunia ved Jorvikstallens arena for å delta i løpet.

Dette løpet er tilgjengelig frem til onsdagsoppdateringen 30. september.

Snakk med Petunia for å prøve det gøyale løpet!

Skoleforberedelser!

Skolestart 2020-kolleksjonen er her! Denne kule kolleksjonen er inspirert av klassiske skoleuniformer og kommer med noen kule gjenstander for hesten din. Du finner dette settet i Den globale butikken.

Få den nyeste looken fra Jorvikakademiet!

Dorcha og Solas

Du finner fortsatt de magiske hestene Dorcha og Solas ved stranda i Fort Pinta. De blir her til den neste onsdagsoppdateringen, så sørg for å få tak i dem og de matchende kjæledyrene mens du kan!

Du finner Dorcha og Solas ved Fort Pinta! #HerdsOfAFeather

En oppdatering om Farahs verksted

Når Farah åpnet verkstedet i sommer, hadde hun et håp om å levere bestillinger over hele Jorvik – og nå er det endelig gått i oppfyllelse! Hvis du fortsatt jobber med omdømmet for Farahs verksted, kan du levere bestillinger til personer i andre deler av Jorvik enn bare Moorland og Sydhoven.

Dette påvirker ikke fremgangen med Farahs verksted, men hvis du fortsatt jobber med omdømmet, vil du se store variasjoner for hvor du leverer bestillingene.

Ukesvideo!

Hver uke deler vi en av de morsomme videoene våre – noen ganger en helt ny video, andre ganger et nostalgisk tilbakeblikk! Her er denne ukens video:



Kommer NESTE UKE!

Star Stable blir ni år! Bli med oss på bursdagsfeiringen neste uke.

Ha en super uke!
Mange klemmer fra Star Stable-teamet ♥

Related articles