Game Update

Träffa Dorcha och Solas!

Hej StarFam! Den här veckan är Gary Goldtooth tillbaka med två nya magiska hästar!

Fjäril eller påfågel?

Vår gamla kompis Gary Goldtooth är tillbaka igen, och han har hittat två nya magiska hästar! Denna gång har han hittat hästar som kanske lägger grunden till myter om fjärilen Aglais Io, också känd som Påfågelöga - de mytiska Dorcha och Solas.

Enligt irländska legender kan fjärilar förflytta sig mellan olika världar. På Jorvik vet vi att Pandoria ligger nära vår värld, och dessa hästar kan gott och väl ha startat myterna en gång i tiden! Vi vet inte om de ny liknar påfåglar eller fjärilar mest, men det går inte att förneka att de är otroligt vackra!

Gary kommer stanna vid Fort Pintas strand under två veckor. Se till att kika förbi för att säga hej!

Träffa Gary utanför Fort Pinta för att ta dig en närmare titt på Dorcha och Solas! #HerdsOfAFeather

★ Dorcha är känd som en väktare av grottor, och är blyg till naturen. Enligt myterna kommer Dorcha visa sig för vilsna resande i berg och grottor och att leda dem mot ljuset - men själv kommer den alltid stanna kvar i skuggan.
★ Solas älskar det skinande Pandoriska ljuset, vilket syns i dess hårrem. Solas har spenderat mycket tid i Pandoria, vilket har påverkat hästens omsättning och ger den till synes gränslös energi.

Eftersom Dorcha och Solas är magiska hästar döljer de sina magiska färger då de är nära byar och stall för att smälta in kring andra hästar. När de beger sig ut i vildmarken kan de återigen stoltsera med sina färggranna fjädrar!

När de är i bebyggda områden ser de ut såhär...

...och när de återvänder till det vilda ser de ut så här! #HerdsOfAFeather

Dessa speciella hästar kommer flytta in i ditt stall för en summa av 850 Star Coins var. Du kan inte ändra manstil på Dorcha eller Solas. Precis som Jorviks Irish Cobs är Dorcha och Solas köldtåliga, vilket betyder att de tål den isande kylan i Den Gömda Dinosauriens Dal bättre än många andra hästar!

Flygande husdjur!

Självklart vill Dorcha och Solas få sällskap av ett par vänner! Havsfiskmåsen är en nära vän till Solas, och den Drömmande gryningsugglan är en perfekt match för Dorcha.

Inte nog med att dessa husdjur är helt bedårande, men de kan båda flyga bredvid din häst! För en adoptionssumma om 400 Star Coins var blir de dina egna flygande husdjur!

För att låta dessa vackra fåglar flyga intill dig, placera en av dem i en sadelväska på hästen du rider och klicka på “P”!

Dorcha och Solas samt deras husdjur är tillgängliga under två veckor och lämnar Jorvik under onsdagsuppdateringen den 30 september.

De coolaste fåglarna man kan tänka sig!

Fort Pinta-festivalen!

Festivalen vid Fort Pintas strand pågår fram till nästa veckas onsdagsuppdatering! Se till att svänga förbi om du inte redan gjort det!

Bonusbutiken

Ett nytt föremål finns tillgängligt i Moorlands Bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

Veckans video!

Varje vecka delar vi med oss av en av våra roliga videor - ibland en helt ny en, ibland en nostalgisk throwback! Här är veckans video:



Det här kommer NÄSTA VECKA!

Petunia är tillbaka med sin banhoppning utanför Jorvikstallet, och några nya kläder landar snart i Global Store!

Ha en magisk vecka
Kramar från ert SSO-team ♥

Related articles