Information

Informasjon fra kundestøtte

Hei, StarFam!

Vi står alle ovenfor usikre tider nå, men vi er så glade for å se at så mange av dere tilbringer tid i Jorvik med oss. Vi er glade for endelig å kunne dele sjeleridning med dere, og jammen har vi flere legendariske nyheter i vente! Vi håper at dere alle klarer å legge fra dere verden der ute for et øyeblikk mens dere besøker Jorvik og spiller sammen!

Det er mange av dere som må være hjemme nå, og det samme gjelder for teamet vårt. Tryggheten til teamet er vår aller viktigste prioritet akkurat nå. Derfor har teamet som sitter i Stockholm jobbet hjemmefra siden tidlig i mars. Vi har et ekstra støtteteam som sitter på Mauritius, og de har også jobbet hjemmefra den siste uken. Vi gjør vårt beste for å gi deg hele Jorvikopplevelsen selv nå som vi gjør oss kjente med denne nye måten å jobbe på.

Vi oppdaterer oss på tilstrømmingen av meldinger på sosiale medier og gjennom støtteskjemaet etter beste evne, men naturlig nok har dette i disse tider ført til lengre kø enn vanlig. Vi beklager at det nå tar lengre tid å få svar på forespørsler, og vi jobber hardt for å komme à jour. Husk å sjekke e-posten din med jevne mellomrom dersom du venter på svar på en forespørsel. Hvis du har fått en e-post med et referansenummer, vet du at forespørselen din behandles og blir besvart så fort den blir mottatt!

For vanlige spørsmål har vi en god side for dette på engelsk der du kan finne vanlige spørsmål og svar på alt fra tekniske problemer til hvor du kan finne hestemarkedet!

Klikk her for å gå til siden for vanlige spørsmål!

Tusen takk for tålmodigheten i denne tiden!
Mange (digitale, selvfølgelig – vi tar sosial avstand på alvor!) klemmer fra Star Stable-teamet ♥

Related articles