Game Update

Lad os fejre galentinsdag!

Hej Star-familie! Vidste du, at det ikke bare snart er valentinsdag, men også galentinsdag den. 13. februar – en dag, hvor hele verden fejrer venskab. På Jorvik elsker vi at fejre – så hvorfor ikke fejre begge dele?!

Lowe Westberg vender tilbage!

Velkommen tilbage, Lowe! Denne venlige pige styrer to sjove væddeløb, som du kan deltage i enten alene eller sammen med venner i sjove gruppeløb. Hver dag kan du optjene en hjertepolet ved at deltage i hvert væddeløb. Og hvis du bytter hjerterne i kurven ved siden af Lowe, kan du samle en hel klædedragt! Sørg for at komme tilbage hver dag for at få nok hjerter til at samle alle 12 genstande!

Lowe byder på et ridebanespringløb på Jorvik Staldens Arena og et vildt væddeløb gennem Jarlaheim. Snak med hende for at komme i gang!

Hvis du har indsamlet hjertepoletter fra tidligere fejringer, kan du ikke bruge dem denne gang.

For at spille disse væddeløb skal du være Star Rider. Du kan spille Lowes væddeløb og indløse hjertepoletterne indtil fredag den 26. februar!

Mød Lowe ved Jorvik Stalden!

Valentinsdag-butikker!

Du finder butikker med valentinsdag-tema på hele Jorvik indtil den 26. februar! Sørg for at få et glimt af alt, de har at byde på – og gå ikke glip af de særlige butikker i Moorland og New Hillcrest, der sælger plysteddybjørne til din sadeltaske!

Gå ikke glip af genstandene i disse butikker!

Indløsningskode kun til dig!

I denne sæsons fejring af venskab vil vi gerne give dig noget ekstra! Sørg for at dele disse koder med dine venner, så ingen går glip af det!

★ Hvis du ikke er betalende Star Rider, så brug indløsningskoden BESTIES4EVER for at få syv dage gratis som Star Rider!
★ Hvis du er en betalende Star Rider, så brug indløsningskoden GALENTIN3S for at få 100 Star Coins!

*Koden GALENTIN3S er kun gyldig for spillere, som i øjeblikket har et aktivt, betalt Star Rider-abonnement eller er Star Rider ved engangsbetaling.

Disse indløsningskoder er gyldige indtil den 18. februar 2020.


Hvordan indløser jeg en kode?
★ Log ind på din konto på StarStable.com
★ Klik på fanen "Indløs en kode"
★ Indtast din indløsningskode
★ Ta-daa!

Særlige effekter!

Kan du huske de cool effekter fra halloween, som du kan bruge på din starthest til at skabe en røgsky eller en flok flagermus omkring dig? Nu er disse effekter også synlige for andre spillere! Dette omfatter to helt nye effekter, som du kan få, når du bytter hjertepoletter.

I øjeblikket er brandstieffekten ikke synlige for andre spillere. Vi arbejder på at finde en løsning på at få det til at virke og se godt ud!

En stald til stalden

Det er ikke så forvirrende, som det lyder – Herman vil sørge for, at Jorvik Stalden kan konkurrere med andre stalde på Jorvik, når det kommer til at tilbyde fantastiske heste til alle slags ryttere. Hvem ved, måske vil du få en ny ven her ganske snart?!

Du kan finde denne nye stald uden for Jorvik Staldens mure i retning af Jarlaheim!

Et nyt sted at få nye venner!

Og det er ikke gjort med det ...

Vi har foretaget nogle terrænændringer omkring druide-indhegningen, som bruges til druideuddannelse. Du vil se, at det nu er lettere at komme dertil. Imens bliver Rhiannon ved med at lede efter meget dygtige ryttere, hvilket hun startede på tilbage i januar ...

Ugens video!

Hver uge deler vi en af vores sjove videoer – nogle gange en helt ny en, nogle gange et nostalgisk gensyn! Her er ugens video:



Kommer i NÆSTE UGE!

Hvem har brug for en dalmatiner, når man kan få en plettet hest i stedet for? Gør plads for knabstrupperen!

Hav det sjovt under fejringen af galentinsdag!
Masser af knus fra dit Star Stable-team ♥

Related articles