Game Update

Det handler om Firgrove!

Hei, StarFam! Helt på tamepn av fjoråret fortalte vi dere at vi fortsatt jobber med oppussing av områder. Denne gangen har gitt ekstra omsorg til en mindre del av Firgrove!

Vi går en tur på stien!

Firgrove er en spesiell og høyt elsket del av Jorvik, men det er også ganske stille her. Minka, som er ansvarlig for terrengløpene, har i lang tid bedt byrådet i Silverglade om å fjerne masinene som står i veien for løpet («Det føles som om de har sittet der i åtte år uten noen som helst gjennomslagskraft», sier Minka). Nå har de endelig gjort litt nytte for seg, og gjort helt fantastiske endringer.

Veier har blitt laget, trær har blitt flyttet på, og Minka har fått noen stilige nye hindre i de gjenopptatte løpene. Noen av skogvokterne har til og med flyttet til området for å holde oppsikt med skogen! Firgrove har aldri sett så bra ut før!

Det går rykter om at maskinene Minka klaget på, kan komme tilbake enda en gang. De er visst ikke helt ferdige med oppusingen av Firgrove enda ...

Utforsk de nye løypene i Firgrove!

Feltrittutstyr

Hvis du vil prøve Minkas løp på nytt og se alle endringene med dine egne øyne, må du ha riktig antrekk for anledningen! Derfor er tre nye terrengløpantrekk nå tilgjengelig for deg (ryggskinne inkludert). Du får dette kule og praktiske settet i tre farger, og du finner det på Jorvik City kjøpesenter eller i Den globale butikken.

Kle deg i stil med sikkerhet!

Gruppeløp!

Har du noen gang prøvd en av de tre gruppeløpene «Førstemann til mølla», «Flaggløp» eller «Ballongløp»? Du kan delta på disse når som helst så lenge du er i gruppe på to eller fire spillere, og du finner dem på bestemte steder rundt omkring i Silverglade. De har akkurat fått en velfortjent oppdatering med legendarisk musikk fra favoritten vår: DJ Kai!

Visste du at du og vennene dine, i gjennomsnitt, fullfører 4,5 millioner løp PER UKE?! Ganske sprøtt, ikke sant?! Vi tenkte derfor: Hvorfor ikke kjøre på med en utfordring nå som vi har oppdatert soundtracket?! Klarer vi, sammen, å nå 4,7 millioner løp innen neste uke? Bli med vennene dine og delta i løp – både i daglige løp og i rekordløp. Vi kjører på med belønning til alle dersom vi når målet vårt!


Du finner tavlene for «Førstemann til mølla» på følgende steder:
★ Silverglade
★ Silverglade ryttersenter
★ Silverglade slott
★ Barneys silo
★ Wills vindmølle
★ Nedbrent sommerhus

Du finner løpstavlene for «Ballongløpet» og «Flaggløpet» på følgende steder:
★ Everwind-jordene
★ Silvergladeåkrene
★ Nedbrent sommerhus
★ Wills Mølle vei

Finn en av disse tavlene for å komme i gang!

Nye kontrollpunkter!

Når du nå konkurrerer, legger du kanskje merke til noe nytt – Vi har oppdatert kontrollpunktene du passerer gjennom løpet! Vi har gjort dette for å gjøre dem synligere og penere enn før. Hva synes du?

Oppdaterte kontrollpunkter!

Bonusbutikken

En ny gjenstand er tilgjengelig i Bonusbutikken i Moorland til alle dere som er Star Rider ved engangsbetaling!

Tilbake til utgangspunktet

Nå som våren er i anmarsj i Jorvik, har vi endret lasteskjermen som ønsker deg velkommen når du logger på. Vi har endret den tilbake til en av de flotte kunstverkene av Sjelerytterne.

Ukesvideo!

Hver uke deler vi en av de morsomme videoene våre – noen ganger en helt ny video, andre ganger et nostalgisk tilbakeblikk! Her er denne ukens video:



Kommer NESTE UKE!

Er du klar for å feire vennskapet med Galentines dag med oss? Bli med oss på onsdag!

Ha en fantastisk uke!
Kos og klem fra Star Stable-teamet ♥

Related articles