Game Update

En rytter-mix-og-bland!

Hej Star-familie, og velkommen til en ny, spektakulær uge i Jorvik! Denne gang har vi gang i nogle forskellige ting, så lad os komme i gang!

Få en XP-boost med druiderne!

Alex og Rhiannon er flinke til at hjælpe dig på vej til at få dine heste op på maks. niveau. Derfor er de værter for nogle særlige væddeløb – kun i denne uge! Sørg for at vise dine bedste evner frem, vi hører, at Rhiannon er på udkig efter ryttere med fremragende evner til en særlig type træning!

Hver dag kan du finde Alex i Moorland, og hun vil fortælle dig, hvor du kan finde det daglige løb. Tag af sted til det rigtige sted, og snak med Rhiannon for at spille! Ved at spille dette væddeløb, du får en stor XP-boost til din hest! Hvis du stadig er i gang med at opgradere en Tinker-hest eller nogen af de seneste magiske heste. Du vil helt sikkert nødig gå glip af denne chance.

De fleste af disse væddeløb findes i områder, der kun er for Star Riders, men ikke-Star Rider kan være med på onsdag og fredag! Husk, disse væddeløb er her kun i en uge.

Find Alex for at finde ud af, hvor dagens væddeløb findes ...

... og tal med Rhiannon for at spille!

Rid med stil!

Der er netop kommet noget nyt tøj og rideudstyr i storcenteret! Du vil også kunne finde disse genstande i Den Globale Butik. De nye genstande omfatter et flot, sort og hvid dressursæt, et cool sort og rødt ridebanespringningssæt og et flot hestesæt, der passer til begge! Er det tid til at opdatere dit mesterskabsoutfit?

Løft hånden, hvis du også har længdes efter dette klassiske hvide sadelunderlag!

Åbent hus-dressurarenaen!

På grund af efterspørgsel er dressurarenaen tilbage! Sammen med den finder du den barok-inspirerede butik fra det Åbne hus. Denne arena er kun åben i to uger, så tag derovre i dit nye, stilfulde dressuroutfit, og vis dit look frem for resten af verden!

Alle Star Riders, som har låst op for Sydhøstamtet, kan besøge dressurarenaen, som vil blive på Jorvik indtil 22. januar!

Velkommen tilbage til Jorviks favoritområde!

Bonusbutikken

Der er en ny genstand tilgængelig i Moorland Bonusbutik til alle jer, som er blevet Star Rider ved engangsbetaling!

Kommer i NÆSTE UGE!

Vi er ikke de eneste, som ikke kan vente på flere Tinker-heste, vel? Alle ombord på hypetoget!

Hav en dejlig uge!
Knus fra Star Stable-teamet ♥

Related articles