Game Update

Een Purple Pony Bonanza!

Hallo StarFam! Deze week hebben verschillende nieuwtjes voor je. Lees verder voor meer informatie!

Zeemeerminnengekte!

Rin van de Purple Pony in het winkelcentrum van Jorvik heeft zojuist een nieuwe zending prachtige, op zeemeerminnen geïnspireerde outfits ontvangen. Het lijkt wel of zo rechtstreeks uit de Jorvegiaanse verhalen over de Sirenes van het Verzonken Koninkrijk komen! Cosplayers doen bijna een moord voor deze schitterende sets, die je door elkaar kunt gebruiken om je de perfecte zeemeerminnenlook te geven! Maak je look helemaal af met deze fraaie siervinnen of met een van die vette Midzomerkransen die je de afgelopen weken hebt verzameld?

Schitterende zeemeerminnen-outfits!

Nog meer items

In de Purple Pony vind je nu ook drie extra versieringen voor je Canter Ella-set: twee versieringen met veren en een zadeltas! Waarom zou je wachten? Koop je eigen Tintoretto en galoppeer de zonsondergang tegemoet!

Voltooi je Canter Ella-set!

Drie nieuwe haarstijlen!

De schoonheidssalon in het winkelcentrum van Jorvik heeft nu drie nieuwe haarstijlen voor iedereen die zich als zeemeermin verkleedt (en iedereen die gewoon van een haarkleurtje houdt). Kan iemand deze prachtige kleuren weerstaan?

Roze, blauw of paars?

Lol met Madison!

Als je klaar bent met je ontdekkingstocht door Jorvik-stad, kun je naar schiereiland Zuiderhoef waar Madison op je staat te wachten! De wilde paarden willen met racen en Madison gaat met je mee. Doe mee met deze leuke race, die je alleen deze week kunt rijden!

Deze race kun je alleen maar tot de volgende woensdag rijden. Als je aan de race wilt meedoen, moet je eerst de missie hebben voltooid waarin Madison de wilde pony Nightdust tegenkomt.

Speel met Madison en de wilde paarden!

Het Zomerfestival!

Tot 28 augustus kun je lekker dansen en chillen op het Zomerfestival in Fort Pinta!

Dit verwachten we VOLGENDE WEEK!

Had iemand het over 'vernieuwde 'Andalusiër?' Nou, kennelijk waren wij dat…

Tot volgende week, StarFam!
Knuffels van je Star Stable-team ♥

Related articles