Game Update

Potetfestivalen er tilbake!

Hei, StarFam! Denne uken har vi spennende nyheter til deg. Ikke bare henter vi tilbake et gammelt arrangement til ukens oppdatering, men Violet trenger enda mer hjelp med å pleie drektige hopper rundt om på Jorvik!

Marleys potetløp

Det morsomme potetløpet er tilbake! Under den årlige Potetfestivalen kan du delta i et helt vilt løp der du må plante poteter så raskt som mulig – fra hesteryggen! Høres det sprøtt ut? Det er det. Det ryktes at Marley har forberedt morsomme belønninger for alle rytterne som blir med.

Potetfestivalen varer bare i én uke, så ikke gå glipp av den! Det kommer til å bli kjempegøy! Du må være Star Rider for å bli med.

Sistemann over målstreken er en råtten potet!

To føll til!

De siste par ukene har du hjulpet skogvokteren Violet med å holde oversikten over alle hoppene som venter føll på Jorvik. I dag trenger to hopper til hjelp, så totalt er det åtte hopper å pleie (inkludert hesten du tar vare på med Violet).

Du kan hjelpe hoppene og føllene fram til 15. mai.

Ute av drift!

Billy Bulldozer har lenge hatt en butikk ved det gamle G.E.D.-stedet ved siden av Moorlandstallen, men det har gått dårlig. Billy stenger snart butikken, og mens noen flaggskjorter flyttes til kjøpesenteret, er det noen anleggsarbeider-klær som blir borte med butikken. Hvis du har veldig lyst på dem, burde du dra dit nå!

Anleggsarbeider-gjenstandene for broen til Avlingsdistriktet flyttes til en butikk nærmere broen, for alle spillere som ønsker å få fortgang på byggeprosessen.

Billy legger ned butikken!

Bonusbutikken

En ny vare er tilgjengelig i Bonusbutikken i Moorland for alle dere som ble Star Rider ved engangsbetaling!

Hestemarkedet

Hestemarkedet er klar for action ved Kapp Vest Fiskelandsby.

Stikk ut og ta deg av potetene – vi sees igjen neste uke!
Klem fra ditt Star Stable-team ♥

Related articles