Game Update

Små edderkopper

Hei, StarFam! De siste ukene på Jorvik har vært intense, og mer er på vei! Neste uke vil Lisa, Linda og Alex trenge hjelpen din med sitt hittil farligste eventyr. Det er fortsatt mye som må gjøres i Jorvik mens vi venter på at de skal bli ferdige med de siste forberedelsene. Denne uken forventer vi dårlig vær i Epona, noe som kan føre til problemer!

Ekstra advarsel!

Denne oppdateringen inneholder MANGE små og søte edderkopper! Hvis du fullfører disse oppdragene, vil edderkopper dukke oppe over hele Jorvik. Disse oppdragene vil ikke påvirke andre oppdrag. Så om du ikke liker edderkopper, går det helt fint å hoppe over disse oppdragene!

Albertas babyedderkopper!

Gretne professor Hayden har vært uvanlig spent i det siste. Han kan nesten ikke vente til hans kjære Alberta føder. Vi ville også gledet oss om han så frem til en søt valp, men Alberta er en jorvikansk kjempeedderkopp …

Vi skulle også delt Haydens engasjement, hadde det ikke vært for stormen som nærmer seg Epona. Takket være den rasende stormen har Albertas 100 små edderkopper blitt tatt av vinden og er nå alene på Jorvik. Professor Hayden er knust og trenger din hjelp med å få babyene hjem igjen!

Når du begynner edderkoppjakten, vil en ny side låses opp i dagboken! Der kan du se hvor mange edderkopper du kan finne i hvert område, samt hvor mange du allerede har funnet. Ikke glem å dra tilbake til professoren fra tid til annen – i huset hans kan du hilse på alle edderkoppene du har reddet. Hvis du har flaks, belønner han deg for å redde «barnebarna» hans!

Det blir ikke lett å finne alle disse babyedderkoppene rundt om i Jorvik, men vi tror dere er klare for en utfordring!

For å kunne låse opp edderkoppjakten, må du ha fullført oppdraget der professor Hayden finner ut at Alberta venter smårollinger.

Hjelp Hayden å finne Albertas babyer!

Garys jorvikanske urhester

Gary Goldtooth kommer fra fjellene i Mistfall, og han elsker de særegne villhestene som lever dypt inne i Jorviks skoger. Innimellom tar Gary en tur til skogen i Firgrove-området for å vise fram sine vakre hester, og nå er han her igjen! Etter stor etterspørsel har han hentet tilbake tre gamle favoritter, som garantert vil sjarmere!

En av de eldste rasene i Jorvik, jorvikansk urhest, har knyttet sterke bånd med øyas Pandoriske energier. Magien i Pandoria gjør disse hestene spesielt fargesprakende, men i nærheten av byer og landsbyer hvor den pandoriske energien er svakere, falmer fargene og de jorvikanske urhestene ligner mer på sine mindre fargerike familiemedlemmer. De får tilbake sine sterke og flotte farger så snart de drar ut i den jorvikanske villmarka igjen!

Jorvikanske urhester er ikke like raske som andre, større hester i Jorvik.

Gary blir i Firgrove i to hele uker, så sørg for å ta turen innom for å ta en titt, og kanskje kjøpe en av disse fantastiske hestene før sjansen går fra deg!


Hva heter rasen?
Jorvikansk urhest!

Hvor kan jeg kjøpe den?
I Firgrove-skogen, nært Andys sandtak!

Hva koster den?
599 Star Coins.

Hvilket nivå må jeg være på?
Disse hestene har ingen krav til nivå. Du må bare komme deg til Firgrove!

Må jeg samle omdømme?
Nei, ingenting!

Hvilke farger kan jeg velge i?
Sjekk bildene nedenfor for å se hvordan de jorvikanske urhestene ser ut!

I nærheten av landsbyer og staller ser jorvikanske urhester slik ut …

… men ute i villmarken ser de slik ut!

Ny funksjon!

Hvis du noensinne har stablet turneringsmedaljer oppå hverandre ved feil, for så å finne ut at du ikke kan bruke dem igjen, vil denne funksjonen passe!

Bare hold inne shift-knappen og dra og slipp gjenstanden du vil fjerne fra stabalen. Det kunne ikke vært enklere!

Farah er fortsatt her!

Den reisende druidedesigneren Farah har bestemt seg for å være lenger i Jorvik enn først planlagt. Flaks for oss, for vi elsker de fine klærne hennes! Farah vil bli værende i Valedale fram til 6. mars for å hilse på kundene som ønsker å se på de unike gjenstandene hennes.

Hestemarkedet

Hestemarkedet er åpent for handel ved Jorvikstallens arena!

Ha en fin uke på Jorvik!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Related articles