Game Update

Den kuleste hesten i år?

Hei, StarFam! Vinterlandsbyen ser ut til å være kaldere enn noensinne denne uken. Kan det være på grunn av den nye hesten som dukket opp her …?

Vinterlandsbyen er tilgjengelig til 2. januar 2019! Hvis du ønsker en påminnelse om alle de morsomme tingene man kan gjøre her, ikke glem å sjekke forrige ukes nyhetsbrev.

En ny jorvikansk urhest!

Ser ut til at Gary Goldtooth kom tidlig til Vinterlandsbyen – vent, hva? Vel, noen må ha levert denne nye jorvikanske urhest bak huset til julenissen!

Denne spesielle hesten er kun tilgjengelig i Star Stable så lenge Vinterlandsbyen er her, så sørg for å du tar en titt på denne flotte hesten før 2 januar hvis du vil at den skal bli en del av Star Stable-familien din!

Finnes det en hest som passer bedre til å ri i kulden?

Hva er den nye rasen?
En ny variasjon av jorvikanske urhest!

Hvor for jeg tak i den?
Bak huset til julenissen i Vinterlandsbyen.

Hvor mye koster den?
599 Star Coins.

Hvilket nivå må jeg være på?
Det er ikke noen nivågrense på denne hesten!

Hvilke farger kan jeg velge blant?
Det er kun én hest tilgjengelig på dette tidspunktet – en magisk frostbitt hest som forvandler seg til en nydelig blå hest når du er nær staller og landsbyer! Det er som å ha to hester i én!

Er det noe mer jeg burde vite?
Ja, helt klart! Denne hesten er for øyeblikket den eneste av alle av jorvikanske urhest som kan stå imot det ekstremt kalde klimaet i Den Skjulte Dinosaurdalen. En annen viktig ting å ha i tankene, er at av jorvikanske urhest er litt tregere enn alle andre hester i Jorvik.

To kule hester i én!

Se opp for Bungle!

Det er aldri et øyeblikk med fullstendig fred og ro i Vinterlandsbyen, spesielt når du prøver å holde deg unna alt lureriet til de små hjelperne. Denne gangen bestemte hjelperen som heter Bungle at livet her er alt for fredelig, så han satt opp et løp gjennom landsbyen. Farlig? Ja, litt. Fullstendig galskap? Gjett om. Moro? OH YEAH! Snakk med Bungle for å bli med på et VILT løp der du til og med vil få muligheten til å fly akkurat slik som reinsdyrene til julenissen!

Prøv Bungles morsomme løp!

Gyldne stjerner i Vinterlandsbyen!

Det er nå 6 skjulte Gyldne stjerner rundt om i Vinterlandsbyen som du kan finne! Gyldne stjerner gir deg ikke noen spesielle fordeler i spillet, men det er utrolig moro å dra ut for å jakte på de gyldne skattene! Noen av disse stjernene vil kanskje være vanskeligere å finne, men det er en del av moroa …

Oppdaterte hindringer!

Du vet at vi lovte dere flere oppdateringer snart når vi gjorde den store ombyggingen vår av Silverglade? Vel, her er enda en oppdatering! Vi har byttet ut de fleste gjerdehindrene i Silverglade, slik at alle ser friskere ut enn noen gang. Kom deg avgårde for å se om du kan finne alle de nye!

Vi forsetter selvfølgelig oppgaven vår med å bytte ut gamle gjenstander omkring i Silverglade, så følg med på nyhetsbrevene våre om hva den neste oppdateringen vår blir!

Kartoppdatering!

Når vi erstattet de gamle kartikonene deres med de oppdaterte for en stund siden, ga vi dere også valget om å velge hvilke ikon du ser på kartet ved å bruke en liten knapp i oppe i høyre hjørne på kartet. Fra nå av vil de foretrukne innstillingene dine lagres, selv etter du har logget ut av spillet og logger inn igjen.

Hestemarkedet

Eddie og Ferdinand forventer å møte deg ved Kapp vest fiskelandsby!

Vi ønsker dere en strålende uke!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Related articles