Game Update

Årets sejeste hest?

Hej Star-familie! Vinterlandsbyen virker koldere end nogensinde i denne uge. Kan det mon være, fordi der lige er kommet en ny hest?

Vinterlandsbyen er tilgængelig til den 2. januar 2019! Hvis du har glemt alle de sjove ting, man kan lave der, så sørg for at tjekke nyhedsbrevet fra sidste uge ud.

En ny Jorvikisk vildhest!

Det ser ud til, at Gary Goldtooth er kommet tidligt til Vinterlandsbyen... Vent, hvad? Nå da, nogen må have efterladt den her helt nye Jorvikiske vildhest bag Julemandens hus!

Den her særlige hest er kun tilgængelig i Star Stable, så længe Vinterlandsbyen er her, så sørg for at tjekke det flotte dyr ud før den 2. januar, hvis den skal blive en del af sin Star Stable-familie!

Findes der nogen hest, der er bedre til at ride i kulden?

Hvad er det for en ny race?
En ny variation af den Jorvikiske vildhest!

Hvor kan jeg få sådan én?
Bag Julemandens hus i Vinterlandsbyen!

Hvad koster den?
599 Star Coins.

Hvilket niveau skal jeg være i?
Den her hest kræver ikke noget bestemt niveau!

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?
Der er kun en hest tilgængelig denne gang - en magisk, frossen hest, der forvandler sig til en prægtig blåskimmel, når du er tæt på staldene og landsbyerne! Det er som at have to heste i en!

Er der andet, jeg bør vide?
Det kan du tro! Hesten er lige nu den eneste af alle de Jorvikiske vildheste, der kan modstå det isnende kolde vejr i Den Skjulte Dinosaurs Dal. Du skal også lægge mærke til, at de Jorvikiske vildheste er en lille smule langsommere end alle de andre heste i Jorvik.

Two seje heste i en!

Pas på Bungle!

Der er aldrig et stille og roligt øjeblik i Vinterlandsbyen, særligt ikke når man forsøger at undgå alle de små hjælperes spilopper. Denne gang har den lille hjælper Bungle besluttet sig for, at der sker alt for lidt, så han har arrangeret et væddeløb gennem landsbyen. Farligt? Ja, lidt. Totalt vanvittigt? Helt sikkert. Sjovt? JAAAH! Snak med Bungle for at prøve et SINDSSYGT væddeløb, hvor du kan komme til at flyve ligesom Julemandens rensdyr!

Prøv Bungles sjove væddeløb!

Guldstjerner i Vinterlandsbyen!

Rundt omkring i Vinterlandsbyen gemmer der sig 6 Guldstjerner, du kan finde! Guldstjerner giver dig ikke nogen særlige fordele i spillet, men det er altså bare sjovt at gå på jagt efter guldskatte! Et par af stjernerne af måske lidt svære at finde, men det er en del af charmen ...

Opdaterede forhindringer!

Kan I huske, vi lovede jer flere opdateringer snart, da vi lavede den store fornyelse af Silverglade? Her kommer så en opdatering! Vi har udskiftet de fleste af gærderne i Silverglade, så de ser flottere ud end nogensinde før. Rid ud og se, om du kan finde alle de nye!

Vi fortsætter selvfølgelig missionen med at udskifte gamle ting i Silverglade, så hold øje med nyhederne for at se, hvad vi opdaterer næste gang!

Kort-opdatering!

Da vi skiftede de gamle kort-ikoner ud med nogle nye for et stykke tid siden, gav vi jer også muligheden for at vælge, hvilke ikoner I kan se på jeres kort med en lille knap i øverste højre hjørne af kortet. Fra nu af vil jeres foretrukne indstillinger blive gemt, selvom I logger ud af spillet og så logger ind igen.

Hestemarkedet

Eddie og Ferninand håber på at møde dig i Cape West Fiskerlandsby!

Hav en storslået uge!
Knus fra dit Star Stable-team ♥

Related articles