Öka ditt rykte med Aideens Beskyddare!

Hej allesammans!
Efter uppdateringen igår hade många av er frågor gällande de olika ryktesfraktionerna med Aideens Beskyddare, så vi tänkte att vi skulle göra det extra tydligt för er så att alla vet vad som krävs för att fortsätta med Huvuduppdragen!

Ditt rykte med Aideens Beskyddare kommer hjälpa dig genom spelet!

Aideens Beskyddare har för tillfället fyra olika ryktesfraktioner i spelet. Dessa är:
Aideens Beskyddare
Aideens Beskyddare: Solens Cirkel
Aideens Beskyddare: Åskviggens Cirkel
Aideens Beskyddare: Åskviggens Inre Cirkel

Du kommer låsa upp de olika Cirklarna i takt med att du tar dig längre och längre fram i spelet.

★ När du har kommit så långt i spelet att du kan börja med Solens Cirkel, vilket är druidträningarna i paddocken utanför Valedale, måste du nå ryktesnivån Populär för att kunna fortsätta med Huvuduppdragen.

★ När du har kommit så långt i spelet att du kan börja med Åskviggens Cirkel, vilket är då du stänger Pandoriska sprickor över hela Jorvik, måste du nå ryktesnivån Beundrad för att kunna fortsätta med Huvuduppdragen.

★ När du har kommit så långt i spelet att du kan börja med Åskviggens Inre Cirkel, vilket är då du mäter Pandorisk energi från runstenar över hela Jorvik, måste du nå ryktesnivån Gillad för att kunna fortsätta med Huvuduppdragen.

Bli av med alla hjärtan i din uppdragslogg för att få fler uppdrag!

Om du öppnar din uppdragslogg och ser ett hjärta där vet du att du har fler rykten att bygga! Det här är en viktig del av spelet, så det är alltid bra att hålla koll på dina olika rykten och vilka nivåer de är på. Du kan se exakt hur högt ditt rykte är med olika fraktioner genom att titta på ditt karaktärsblad (“C”), och vi har också en speciell hjälpvideo på vår YouTube-kanal som visar mer om hur rykten fungerar.



Vi hoppas att det här gjorde det lättare att förstå vad som krävs för att kunna fortsätta med spelets Huvuduppdrag! ♥

Related articles