Nya paket, nya priser!

Hej!

Idag lanserar vi ett helt nytt sätt att köpa Star Coins, och vi har ett speciellt erbjudande att fira detta med!

Nya Star Coins-paket
Från och med idag kan du köpa Star Coins-paket med en ny rolig design, och vi har några nya paket att välja mellan för att göra det enklare för dig att köpa de Star Coins du vill ha. Vi har noga undersökt hur våra spelare köper Star Coins, och hittat att ett av de mest populära köpen är 2 x 500 SC, så vi har nu lagt till 1000 SC som ett nytt alternativ för att hjälpa dig spara tid och pengar!

Ta en titt på våra nya paketerbjudanden:

- Fickpengar: 100 Star Coins
- Spargris: 500 Star Coins
- Kappsäck: 1000 Star Coins
- Full hink: 2000 Star Coins
- Skattkista: 5000 Star Coins

För att fira dessa nya paket ger vi alla 50% extra GRATIS Star Coins hela veckan! Fler detaljer nedan...

Logga in på ditt konto på vår hemsida och gå till Star Coins-fliken för att se de nya priserna för ditt land.

Nya priser på Star Rider
Priserna för att köpa ett Star Rider-medlemskap har ändrats. Om du redan är Lifetime Star Rider kommer detta inte att påverka dig. Om du är Star Rider och betalar en gång var 1:a, 3:e eller 6:e månad med en automatisk återkommande dragning, kommer priset för din prenumeration att fortsätta att vara detsamma. Men om ditt kort som används för din prenumerationsdragning slutar fungera eller om du avslutar ditt medlemskap, är du välkommen att skapa en ny prenumeration med våra nya priser.

För att läsa mer information om de nya Star Rider-priserna, gå till Star Stables hemsida!

50% extra GRATIS Star Coins hela veckan!
För att lansera våra nya paket och priser med stil ger vi våra spelare 50% extra gratis Star Coins för alla köp som görs under den här veckan fram till söndagen den 15:e november!

Om du köper Star Coins eller Star Rider denna vecka, ger vi dig 50% mer Star Coins helt gratis! För att se alla detaljer kring det här speciella erbjudandet, gå till Star Stables hemsida.

Ha en jättebra vecka!
Hälsningar från Star Stable-gänget

Related articles