Roadmap

Binnenkort op Jorvik!

Komende maand hebben we heel wat spannende en leuke dingen voor jullie in petto. Hier is een voorproefje van wat er binnenkort allemaal te doen is op Jorvik!

Iedereen in extase voor de Morgans!

8 februari

★ Voor de derde komt de veelzijdige en verrukkelijke Morgan naar Jorvik, dit keer in Firgrove en in 6 schitterende kleuren. Geef je Morgan een kleur die past bij de ideale basiskleuren van de set Scandinavische sferen. Paarden van Jorvik komt naar de rijbaan van Silverglade en Guillermo neemt zijn wedstrijd working equitation mee. Het is ook de laatste week waarin je je groene handen moet gebruiken. Ga naar de Vergeten Velden en geef die zaailing wat extra liefde.

Klaar voor de Bobcat?

15 februari

★ Maak kennis met het Jorvegiaans Organisatiecomité van Klassieke Eliteraces, de officiële organisator en sponsor van kampioenschappen op Jorvik. Het comité is begonnen om alle kampioenschappen te moderniseren, en deze week is Moorland aan de beurt. Haast je dus naar Moorland en krijg een uitgebreide introductie tot de kampioenschappen zoals al onze spelers verdienen, uiteraard met een tikje Bobcat-flair. We gaan ter voorbereiding op de lancering van de paardenvoortgang ook een aantal algemene wijzigingen doorvoeren. De markt is terug in Moorland met geweldige aanbiedingen.

Zet je schrap, dat wordt een spannend ritje!

22 februari

★ We gaan door met de aanpassingen bij de kampioenschappen en dit keer gaan we naar Fort Pinta. Het wordt een rit door het zand en... over water?! In het kampioenschap van Fort Pinta staan je nieuwe uitdagingen te wachten en maak je ook kennis met een aantal nieuwe interessante personages. Noemden ze je nou net een landrot?

Ponyparade

1 maart

★ Het Jorvegiaans Organisatiecomité van Klassieke Eliteraces wilde onze geliefde pony's niet vergeten en heeft ponyliefhebber Charles benaderd. Dankzij de vlinders en ballonnen krijg je vast heerlijke zomerkriebels van het parcours. De vraag is alleen, moet je ze nou ontwijken of niet? Maak je pony's klaar voor een heerlijke maar pittige wedstrijd. De volgende serie magische paarden: Birkir en Hanami

#NextUpInJorvik

Related articles