Game Update

Hó, ugrógimnasztika, sztoricsemegék és még sok más!

Helló, StarFam! Jorvik újra lehűlt. A hidegebb idővel pedig egy új barát is érkezik, hogy ugrógyakorlataival jól megdolgoztassa lovadat!

Silverglade-i ugrógimnasztika

Tai, az adrenalinfüggő már azóta az ugrás rajongója, mióta Jorvikba érkezett egy lovastáborba. Természetesen ragaszkodott ahhoz, hogy saját pályát hozzon létre kihívást jelentő ugrásokkal, hogy bármilyen ugróversenyre felkészítsen téged! Tai versenye két örökös ugrógimnasztikai pályát foglal magába. A kezdőknek és a dörzsölt profiknak egyaránt megfelelőelső pályával bemelegíthetsz. A második pályát egy szakértő ugró, Tai békakedvencének, Brekiszaurusznak a segítségével alkotta meg!

Találkozz Taijal Silverglade-ben a Steve farmja melletti kifutónál! Már teljesítened kellett azt a küldetést, amelyben segítesz gabonát szállítani Steve-nek.

Tai és Brekiszaurusz is az ugrás szakértői!

Kellékek a kifutóban

A Steve farmja melletti lovaglóarénában a kifutói akadályrendszert találhatod meg! Mint mindig, most is három különbözőakadályszettből választhatsz. Vannak díjlovagló kerítések, egy vadnyugati terepszett és díjugráshoz való kellékek is. Kattints a faliújságra, hogy a különbözőlehetőségek között választhass!

Legyen hó!

Egy meglepőidőjárási eseménynek köszönhetően újra havazik Jorvikon! Az időjárásielőrejelzésünk szerint egész februárban velünk marad a hó. Ha inkább melegebb időbenfedeznéd fel Jorvikot, az időjárás irányításának erejével bírsz! A képernyő jobb felső részén található egy hasznos gomb, amellyel ki- és bekapcsolhatod a havat. Jövő télen is számíthatsz a hosszabb időn át tartó havazásra, mivel reméljük, hogy az összes téli hónap alatt hullani fog a hó!

Sztoricsemege!

Az életőrcsemetének még mindig szüksége van egy kis gondoskodásra. Lisának, Lindának és neked most együtt kell gondoskodnotok a kis csemetéről. Némi mágikus kertészkedésre lesz szükség, hogy növekedésnek induljon! Irány az Elfeledett mezők, hogy nekikezdhess!

Ahhoz, hogy részt vehess, Star Ridernek kell lenned, és már be kellett fejezned az összes fő történetküldetést.

Tápláld a kis életőrcsemetét, hogy nagyobbra nőjön!

A „Birodalmi pompa” szett

Készülj fel a stílusos versenyekre! A „Birodalmi pompa” szett csakis a legkiemelkedőbblovasoknak dukál Jorvikon. Ezt a készletet valamikor egy promóciós kóddal lehetett megszerezni, de most már örökre megtalálható a dundulli Globális Üzletben!

Ahhoz, hogy megkaphasd ezeket a tárgyakat, már fel kellett oldanod Dundullt és el kellett érned a 9. játékosszintet.

Az e havi varázslatos lovak: Az erinys és a petra

Valami más is visszatért Jorvikba – varázslatos lovak! Az erinys és a petra nyuszikedvenceikkel együtt Gary moorlandi táborában találhatók meg a következő hónap során. Ezek a varázslatos rúnakőlovak egyenként 750 Star Coinért csatlakozhatnak istállódhoz.

★ A petra patái nyomában megremeghet a föld. De mivel a petra finom lélek, nem akarja, hogy nehéz patái alatt szétporladjon a világ. Ezért gyakran találhatod a petrát mozdulatlan szoborként a természetben, hogy virágok és indák nőhessék be hátát. Ez a nyugodt hozzáállás könnyű lovaglótárssá teszi a petrát, aki boldogan kószál az ösvényeken vagy álldogál egy helyben mohát rágcsálva.

★ Néha sötét erők veszik át az uralmat a szent rúnák felett, szétmorzsolva ezeket az emlékműveket.Ezekből a töredezett jelekből született az erinys. Az erinys heves és fáradhatatlan természete elkötelezett lovaglótárssá teszi, mindig készen áll arra, hogy határait feszegesse, és egyre erősebbé és gyorsabbá váljon. Az árnyékban született erinys azt reméli, hogy egy nap visszatérhet a földbe, amelybőlszületett. Talán, ha köteléket alakítasz ki ezzel a tragikus paripával, azzal segítheted, hogy pár lépéssel közelebb kerüljön a megváltáshoz.

Az erinys és az petra varázslatos formájukban!

Rúnakőkedvencek!

A derűs nyuszi a petrával együtt ugrott ki a rúnakőből – ez a tapsifüles a legjobb szerencsetalizmán! A sötétség nyula az erinysszel együtt tört ki egy sötét mágiával átitatott rúnakőből, és minden vágya, hogy a világot égni lássa. Mutasd meg ezeknek az egyenként 400 SC-ért elérhető cukkancs társaknak az egyikével, melyik oldalon állsz!

Ha szeretnéd, hogy a nyuszik melletted ugráljanak, helyezd egyiküket a lovad nyergére felrakott nyeregtáskába, majd nyomd le a „P” billentyűt! (Ha mobilon játszol, nyisd meg a ló karakterlapját, és nyomd le a mancsos-nyilas gombot.)

Az erinys, a petra és kiskedvenceik a március 1-jei szerdai frissítésig Jorvikban lesznek.

Lónyugdíj

A következő lovak, amelyek zöldebb legelőkre távoznak, a 1.5-ös generációs oldenburgi és a selle francais. A március 1-jei szerdai frissítés során elhagyják Jorvikot, és utána nem lesznek elérhetők megvásárlásra. Keresd őket Ferdinand Lópiacán, mielőtt jól megérdemelten nyugdíjba vonulnak!

Bár minden egyes öreg pacinkat imádjuk, néha muszáj változtatásokat tennünk, hogy a játék a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezen változtatások egyike az lesz, hogy a legeslegöregebb lovainkat fokozatosan kivezetjük a játékból.

Ha már vásároltál ezekből a lovakból, ne aggódj! A lovak változatlanok maradnak az istállód biztonságában. Kérünk, vedd figyelembe, hogy ezek a lovak nem kapnak majd további támogatást hibajavításokkal, frissítésekkel vagy új felszereléssel.

A Bónuszüzlet

Egy új tárgy érhető el a moorlandi Bónuszüzletben mindazok számára, akik egyszeri fizetéssel váltak Star Riderré! Az Éjjeli lovas motoros csizmából már messziről látszik, hogy vakmerő típus vagy.

JÖVŐ HÉTEN érkezik!

Az elbűvölő és okos morgan ló mindenki kedvence lesz!

Jó szórakozást a hóban!
Szeretettel: a te Star Stable csapatod ♥

Related articles