Game Update

Vi feirer midtsommer!

Hei, StarFam! Midtsommerfeiringen er her! La oss ønske sommeren velkommen med hjelp fra Jorviks skogvoktere.

Midtsommeren feires frem til onsdagsoppdateringen 6. juli, og alle spillerne, også de som ikke er Star Riders, kan delta.

Bli med på moroa!

Jorviks skogvoktere er vert for en tradisjonell jorvikansk midtsommerfeiring ved siden av gamle Jaspers gård i Moorland. De jobber hardt for å stelle i stand mat, musikk og pynting i tide, så de er glade for all hjelpen de kan få!

La oss gi midtsommeren et siste hurra!

På onsdagsoppdateringen 6. juli tar vi en siste farvel med Jorviks midtsommerfestival. Etter dette, kommer vi til å endre og oppdatere enkelte av våre sommeraktiviteter. Vi vet at dette kan være skuffende for enkelte, og derfor ønsker vi å høre hva dere liker best ved midtsommeraktiviteten, sånn at vi kan bringe disse videre til neste års sommerfestival!

Det er fortsatt rikelig med tid til å bli med på feiringen og ønske sommeren velkommen med alle de morsomme aktivitetene. Midtsommersettene kommer etter hvert til den globale butikken, sånn at du kan bruke de florale antrekkene når enn du føler deg i et sommerhumør. Det kommer også en midtsommerbruktbutikk hvor du kan kjøpe blomsterkranser og sommerklær som ikke lengre blir solgt etter at midtsommer er over.


Hva må gjøres før feiringen kan begynne?
★ Skogvokteren Stanislav trenger din hjelp til å sette opp maistangen, slik at vi alle kan prøve oss på litt froskedans!
★ Ashley og skogvokterne trenger hjelp for å kunne imøtekomme alle sikkerhetskravene for det tradisjonelle midtsommerbålet!
★ Hvis du ikke klarer å vente på midtsommerfesten, er skogvokter Dylan her for deg. Han trenger hjelp til å se hvordan det går med leveringen for festen!

Når festen er klar, blir det massevis å feire!
★ Lek til midtsommermusikken med vennene dine! Gå bort til et av musikkinstrumentene på scenen vår og vis verden hvor mye du rocker!
★ Ta en pause med vennene dine og ha en piknik ved bordene eller på pikniktepper, eller hvorfor ikke henge ved tribunen for å se vennene dine fremføre på scenen!
★ Og vet du, vi er ikke ferdig ennå! Fortsett å lese for å finne ut mer!

Fiskedammen

Du kan ikke feire midtsommer uten en fiskedam! Du kan fiske her én gang om dagen for å få en tilfeldig belønning. Det kan være alt fra en liten godbit til et klesplagg. Totalt er det 10 gjenstander du kan få! Hva venter du på? La oss fiske!

Drøm en liten drøm

Hvis du velger syv forskjellige slags blomster på midtsommeraften og sover med dem under puten, blir det sagt at du kommer til å drømme om en spesiell person. Hvem kommer det til å være i drømmene dine? Besøk det spesielle blomsterteltet for å prøve det!

Drøm en liten drøm om noen du liker!

For å starte ett av disse oppdragene må du allerede ha reist opp maistangen.

Midtsommerkranser!

Vi har selvsagt ikke glemt de tradisjonelle midtsommerkransene! Det er et vakkert utvalg av kranser i midtsommerbutikken. Disse tradisjonelle kransene er laget av blomster plukket på Jorvik. Skaff deg en krans til både deg og hesten din for kun 1 jorvikshilling per krans! Dere begge kommer til å danse rundt maistangen med stil!

Midtsommersettene

To sesongsbaserte sett til deg og hesten din! Du finner de sesongsbaserte settene i midtsommerbutikken, sammen med de flotte gjenstandene fra tidligere feiringer!

En takk fra oss

Vi ønsker å deg noe for å takke deg for at du er med oss mens vi fortsetter å utforske hvordan spillet vårt skal utvides fremover. Det er ikke alltid enkelt, og enkelte ganger betyr utvidelser enkelte voksesmerter. Vi ønsker å takke deg ved å gi deg dette Keiserprakt-settet. Bruk denne koden «FEELINSPLENDID», så finner du alle klesgjenstandene i postkassen din i spillet.

Du må være nivå 9 for å kunne bruke dette settet.

Løs inn koden FEELINSPLENDID for å få settet.

God hesteuke!

For å avrunde alt sammen, sånn at du og hestene dine kan feire sammen, byr på 7 dager med gratis stallhjelp til alle spillere. Dette innebærer at alle hestene dine kommer til å ha det helt topp i en hel uke!

Epic Games-lansering

Spennende nyheter! Star Stable Online er nå tilgjengelig i Epic Games Store på PC og Mac. Opplevelsen er nøyaktig den samme som den versjonen du allerede kjenner til. Star Stable Online kan nå ut til enda flere spillere, sånn at nye venner kan begynne eventyret sitt på Jorvik!

Ukens video!

Hver uke deler vi en av de morsomme videoene våre – noen ganger en helt ny video, andre ganger et nostalgisk tilbakeblikk! Her er denne ukens video:



Kommer NESTE UKE!

Ønsk to nye magiske sjødyrsvenner velkommen: Sedna og Proteus!

Ha en flott uke!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Related articles