Game Update

De geheel vernieuwde Paint!

Hoi StarFam! Hij is er, de geheel vernieuwde Paint.

De Paint

Wat is er mooier dan als paard samen met je ruiter rondtrekken, uitkijkend over grazige vlakten met op de achtergrond met sneeuw bedekte pieken. Dit is de plek waar de Paint zich helemaal op zijn gemak voelt. Tegenwoordig deelt de Paint zijn afkomst met andere populaire Noord-Amerikaanse rassen zoals de Quarter Horse en de Amerikaanse volbloed. Samen met deze paarden en de mens heeft de Paint het huidige Noord-Amerika vormgegeven. Ze zijn sterk, meegaand en intelligent waardoor het een leuk en prettig ras is om te trainen.

De Paint valt vooral op vanwege zijn unieke en schitterende vachtpatronen. Deze patronen zijn combinaties van wit met een andere vachtkleur en er bestaan ontzettend veel variaties. Hierdoor is geen enkele Paint hetzelfde! Hoewel de Paint vaak gebruikt wordt voor evenementen met een western-thema zoals barrelraces, doet hij het ook prima in Engels georiënteerde evenementen, working equitation en springwedstrijden. Dankzij zijn meegaande en sociale karakter is de Paint de ideale metgezel voor iedereen met een groot hart. Heb jij zin om een band op te bouwen met deze betrouwbare zwerver van de Amerikaanse vlakten?

#ColorMePaint

Wat is het ras?
De vernieuwde Paint

Waar vind ik hem?
In de rijhal. Dat is alleen wel een tijdelijke locatie. Bij een latere update krijgt hij een definitieve plek.

Hoeveel kost hij?
850 Star Coins.

Welk level moet ik hiervoor hebben?
De vos overo bij Fort Pinta is voor iedereen meteen verkrijgbaar. Voor andere variaties moet je minstens level 7 hebben.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?
Donkerbruin tobiano, vos overo, zwart tobiano, isabel tobiano, grullo tobiano, appelschimmel en sabino overo.

Is er nog iets anders wat ik moet weten?
Je kunt de Paint verschillende manenstijlen geven: een lange, wilde en vloeiende stijl, twee kapsels met vlechten, een kort kapsel, een hanenkam en eentje met dressuurvlechten. Je Paint maakt ook een draai voor je. Druk op de spatiebalk als je paard stilstaat en je deze draai in actie wilt zien.

Nieuwe westernaccessoires

Er zijn nieuwe accessoires speciaal voor je Paint. De nieuwe kleuren van deze westernaccessoires zijn gebaseerd op de Noord-Amerikaanse geschiedenis en westernevenementen, en passen perfect bij je Paint. We hebben vier sets met nieuwe halsters, dekens, laarzen en zadels. Je vindt ze in de Totaalwinkel en de accessoirewinkel op de Starshine-hoeve.

Deze accessoires zijn speciaal bedoeld voor paarden van generatie 3, behalve de deken. Die kun je op elk paard gebruiken.

De perfecte accessoires voor bij je Paint.

Video van de week!

Elke week delen we een leuke video. Soms een hele nieuwe, soms gaan we lekker nostalgisch terug in de tijd. Dit is de video van deze week:



Dit verwachten we VOLGENDE WEEK!

Star Stable viert zijn 10e jubileum! Bereid je maar voor op taart, cadeaus, een geweldig feest en nog veel meer! We hebben ontzettend veel zin om dit met jullie te gaan vieren.

We wensen je een geweldige week.
Liefs van je Star Stable-team ♥

Related articles