Roadmap

Vad händer härnäst i Jorvik!

Vi har en del otroligt innehåll på gång till er under nästa månad. Ta en smygtitt på alla spännande saker som är på väg till Jorvik!

Klubbens ridhall

★ Ridklubbar får tillgång till sin egen ridhall! Den här ridhallen kommer att vara som den som släpptes förra veckan, men exklusiv för dig och dina klubbmedlemmar. Vi har även slängt in några extra föremål med westerntema som du kan öva med.

Working Equitation

★ Vi hoppas att du har övat på dina working equitation-färdigheter. I Silverglade har Yelena fullt upp med att förbereda en till tävling mot klockan! Den här blir lite svårare, men garanterat rolig!

Painthäst

★ Med sitt milda temperament och sin sociala natur, är painthästen den perfekta följeslagaren för alla med ett stort hjärta. Är du redo att skapa ett band till den pålitliga kringströvaren från de amerikanska slätterna?

Westernset

★ Samma vecka som painthästen anländer så kommer westernutrustning i nya färger! Du kan välja mellan fyra matchande set med nya grimmor, schabrak, stövlar och sadlar. Din painthäst kommer att bli riktigt fin och redo att korsa de gräsbevuxna slätterna!

10-årsjubileum

★ Star Stable har snart en väldigt speciell födelsedag. Vi längtar efter att fira med dig! Håll ögonen öppna!

#NextUpInJorvik

Related articles