Roadmap

Mi történik Jorvikon?

Csodálatos tartalmakat hozunk el számotokra az elkövetkező hónap során! Nézz meg egy kis ízelítőt a Jorvik felé tartó izgi dolgokról!

Klublovarda

★ A Lovasklubok saját Lovardához férhetnek ezután hozzá! A Klublovarda épp ugyanolyan lesz, mint a múlt héten felfedett Lovarda, viszont csak és kizárólag te és klubod tagjai használhatják. Még extra vadnyugati akadályokat is adunk nektek, hogy gyakorolhassatok velük!

Working equitation

★ Reméljük, hogy nem hanyagoltátok el working equitation képességeiteket! Yelena buzgón munkálkodik Silverglade-ben egy új verseny felállításán! Ez egy kicsit nehezebb lesz majd, de mindenképp szórakoztató!

Amerikai foltos ló

★ Nyugodt temperamentumával és kiemelkedően társas természetével a foltos ló tökéletes társ minden jószívű lovas számára. Készen állsz arra, hogy köteléket alakíts ki az amerikai síkságok állhatatos vándorával?

Western-összeállítás

★ Ugyanazon a héten, amikor az amerikai foltos ló megérkezik, a vadnyugati felszerelés új színei is megjelennek! Négy egymáshoz illő szett közül választhatsz, amelyekben kötőfékek, sabrakok, csizmák és nyergek találhatók. Az amerikai foltos lovad minden jóval el lesz látva, és készen áll majd, hogy a füves síkságokat bejárja!

10. évforduló

★ A Star Stable egy különleges születésnapját ünnepli hamarosan. Már alig várjuk, hogy veled ünnepelhessünk! Tartsd nyitva a szemed!

#NextUpInJorvik

Related articles