Game Update

Maya saját lovat kap!

Helló, StarFam! Most már aztán igazán itt az ideje, hogy Maya saját lovat kapjon! Csatlakozz hozzá egy kifejezetten különleges küldetésre, hogy megtalálja társát! Mindeközben tengeriló-barátaink újra partra szálltak!

Helló, Maya Dew!

Mayáról mindenki hallott Jorvikon a Moorland istállóban végzett szorgos munkája miatt, de a családja történetét mindig is titkok lengték körül. Csupán kevesen ismerik a Szerencsétlen Dew-kert furcsa körülményeit, de most lehetőséged van arra, hogy megismerd őket! Találkozz Mayával a családja ősi otthonába tett látogatás során, ismerd meg a család történetét, és fedezd fel a földterület titkait! Közben egy kíváncsi kis társ várakozik... Segítesz Mayának összebarátkozni ezzel a titokzatos lóval?

A kezdéshez találkozz Mayával a Szerencsétlen Dew-kertnél! Miután befejezted ezt a küldetést, elkezdheted hírnevedet építgetni a Szerencsétlen Dew-kertnél.

Ahhoz, hogy Mayához csatlakozhass útján, Star Ridernek kell lenned, teljesítened kellett a küldetést, ahol megépítetted a Wolf Hall Fogadó felé vezető hidat, és már találkoznod kellett Hugh-val a Menedékfarmon!

Egy gyönyörű a barátság kezdete

Vajon kik vannak újra itt?

A tellina és a kampos! Ezek a tengeri lovak épp időben szálltak partra a nyári mókákhoz! A kápráztatóan kék kampos és a gyöngyházfényű tellina mindenkit levesz a lábáról. És ne maradj le a panda ray barátainkról sem! A Pinta erőd strandjánál táboroztak le, és hét hétig maradnak! Mindenképp ugorj be, és köszönj nekik!

★ A kampos egy olyan ló, aki megnyugtató személyiségével tökéles partner az ijedős lovasok számára. Azonban eltökéltsége már-már hibája is. Tuti nem találkozol még egy olyan makacs lóval, mint a kampos!

★ A tellina úgy fénylik, akár egy gyöngy, és minden csillogó dolgot imád. Éles látása hatalmas segítség kincskeresés során, de miközben új, csillámló dolgok után kutat, elég könnyen elkalandozhat a figyelme!

Mindennapi formájukban így néznek ki...

...mágikus formájukban viszont előtűnnek uszonyaik! #ISeeSeahorses

Ezek a nagyon is különleges lovak egyenként 850 Star Coinért csatlakozhatnak lovas családodhoz. A kampos vagy a tellina sörénystílusát nem tudod majd megváltoztatni.

Panda ray-ek

Nem csak a kampos és a tellina csatlakozhat most a családodhoz, de még két különleges repülő ördögrája is kibukkant a tengerből, akiket kedvesen „panda ray”-nek becéznek, mivel úgy hasonlítanak a pandóriai ördögrájákra!

A gyöngyházfényű panda ray és a csillámló panda ray iszonyatosan cuki, ÉS mindkettő tud még repülni is! Iszonyatosan szeretetteljesek, és nagyon szívesen felfedeznék Jorvikot veled együtt, úgyhogy egy 400 SC-os örökbefogadási díj ellenében repülő kedvencként csatlakozhatnak hozzád!

Ha szeretnéd, hogy a panda ray melletted repüljön, helyezd a lovad nyergére felrakott nyeregtáskába, majd nyomd le a „P” billentyűt!

A tellina és a kampos kedvenceikkel együtt hét teljes hétig elérhetők! A szeptember 1-jei szerdai frissítés során hagyják el Jorvikot.

A hét videója!

Minden héten megosztjuk az egyik szórakoztató videónkat! Néha egy teljesen újat, máskor egy nosztalgikus kedvencet a múltból! Íme, a hét videója:



JÖVŐ HÉTEN érkezik!

Hamarosan itt az idő a Jorvik Lovarda Nyílt Házára, ahol az arab telivér is tiszteletét teszi!

Kellemes hetet kívánunk!
Szeretettel: a te Star Stable csapatod ♥

Related articles