Game Update

Liity kierrätysvallankumoukseen!

Ison Beritin K.O.N.I.-koneesta innostunut Ilona on liittynyt mukaan kierrätysvallankumoukseen! Kierrätysesineitä voi nyt käyttää myös Ilonan työpajalla.

Ilonan työpajassa on uusia esineitä!

Jorvikista löytyvien kierrätysesineiden avulla voit nyt myös kasvattaa mainettasi Ilonan työpajalla! Auta pitämään Jorvik siistinä, niin voit samalla valmistaa itsellesi kaikkea mukavaa! Mainetasot pysyvät samoina, mutta kuhunkin tasoon liittyy nyt uusia valmistettavia esineitä, jotka voit avata käyttöösi.

Ilona on myös suunnitellut uusia vaatteita ja varusteita, joiden valmistukseen käytetään sekä luonnon omia aineksia että Jorvikista löytyviä kierrätysesineitä. Vieraile Ilonan työpajassa Laaksolassa, niin voit aloittaa uudenlaisen kierrätyksen!

Ilonan työpajalla voivat vierailla ne Star Rider -pelaajat, jotka ovat tavanneet Ilonan Pintan linnoituksen ulkopuolella ja suorittaneet siihen liittyvän tehtäväsarjan.

Ilonan työpajassa on uusia esineitä!

Entistä enemmän kierrätysesineistä valmistettuja tavaroita!

Olemme julkaisseet hevosia varten lisää varusteita, jotka on valmistettu kierrätystavaroista! Tarkkaile muita uutiskanaviamme, niin saat tietää lisää uusiin varusteisiin sointuvista vaatteista. Kun opit käyttämään vaatteita luontoa säästävällä tavalla, saat käyttöösi erilaisia lunastuskoodeja. Lunastuskoodit julkaistaan viikon aikana, ja ne vanhenevat seuraavaan keskiviikkoiseen päivitykseen mennessä!

Hevosvarusteet on lisätty Globaaliin puotiin, Pintan linnoituksen kauppaan ja Jorvikin kaupungin ostarille. Vaatekokoelman voi ostaa seuraavalla viikolla!

Varusta hevosesi tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti!

Ei enää kylmänarkuutta

Hevosten kylmänsietoon liittyvä ominaisuus on poistettu pelistä. Haluamme päästää kaikki hevoset tutkimaan Dinosaurusten laaksoa sydämensä kyllyydestä sen sijaan, että rankaisemme niitä riittävän paksun karvapeitteen puutteesta. Vastaisuudessa lisäämme vain ominaisuuksia, jotka ovat hauskoja ja kaikkia hyödyttäviä!

Viikon video!

Jaamme joka viikko pelaajien kanssa yhden hauskoista videoistamme – joskus video on ihka uusi, toisinaan se on tuulahdus menneiltä ajoilta! Tässä on tämän viikon video:



Tulossa ensi viikolla!

Guillermo Gadea on taas palannut järjestämään JH-kilpailun.

Vietä mahtava viikko!
Halauksia ja terveisiä Star Stable -tiimiltä ♥

Related articles