Game Update

Új greendale-i verseny!

Helló, StarFam! Csak nem Goldspuréknál kellene építgetned a hírnevedet? Mi segíthetünk egy új versennyel!

Kellemes Greendale-i Verseny

Barátunk Molly a legújabb jövevény Jorvikon! Ő vette kézbe a Goldspur farm összes versenyének irányítását. Ebbe beletartozik egy új verseny is Greendale erdejének szélén! Ez a tereplovagló verseny könnyen elérhető az új játékosok számára már a kezdetekkor is. Használd ki, hogy a hírnevedet a területen építgesd, és gyorsabban feloldhass tartalmakat!

A verseny kipróbálásához már be kellett fejezned azt a küldetést, amelyikben keresztülmész Greendale-en, és először beszélsz Mrs. Pike-kal. Ezt szántuk a legelső versenynek, amellyel az új játékosok Arató megyében találkoznak. Ha már dörzsölt Star Stable játékos vagy, Molly bemutatkozója sok olyan információval fog szolgálni, amit már tudsz.

Találkozz Mollyval, hogy kipróbálj egy új greendale-i versenyt!

A Star Stable Online Ausztráliában most már iPhone-on is elérhető!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Star Stable Online most már elérhető az App Store-ból Ausztráliában! Ez a következő lépés utunkon a Star Stable Online platformfüggetlensége felé! Az asztali és a mobilverzió közötti tökéletes szinkronizációnak köszönhetően bárhol játszhatsz majd a Star Stable Online-nal.

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket a mobilverzió bevezetésével kapcsolatban, és még több választ adunk majd a listához, ahogy még több kérdés érkezik majd be tőletek. Tudj meg még többet Star Stable mobil oldalunkon (angolul)!

A véleményedre vagyunk kíváncsiak!

A finn ló már pár hete velünk van! Annak érdekében, hogy a jövőben javíthassunk a lovak bevezetésén, szeretnénk megtudni, mit gondolsz eddig a lóról. Ha van egy kis időd, kérjük, töltsd ki a kérdőívünket! A kérdőív kitöltése kb. 2-5 percet vesz igénybe, és a válaszadás névtelen. A kérdőívet megtalálhatod itt! Légyszi csak egyszer töltsd ki a kérdőívet!

A hét videója!

Minden héten megosztjuk az egyik szórakoztató videónkat! Néha egy teljesen újat, máskor egy nosztalgikus kedvencet a múltból! Íme, a hét videója:



JÖVŐ HÉTEN érkezik!

Az arab telivér kecsesen beüget Jorvikra!

Kellemes hetet kívánunk!
Szeretettel: a te Star Stable csapatod ♥

Related articles