Game Update

Villikorvessa kuuluu siipien havinaa!

Hei StarFam, tällä viikolla voit viettää aikaa ihanan Pistaasi-oravan seurassa! Olemme myös lisänneet peliin Villikorven laumojen koriste-esineitä hevostasi varten.

Pistaasi haluaa... kirhosia?

Pistaasi-orava on taas keräämisvimman vallassa! Se haluaisi kovin kerätä perhosia Hännänkärjen kylään, mutta sen keskittymiskyvyssä olisi roimasti parantamisen varaa. Pistaasi on näet kovin hajamielinen, joten se tarvitsee apuasi perhosten keräämisessä. Voit auttaa Pistaasia joka päivä ja parantaa näin mainettasi Salonhoivaajien keskuudessa!

Olemme myös lisänneet näkyvyyskytkimen Hännänkärjen kylän lähellä sijaitsevaan Salonhoivaajien hevoshakaan! Kytkintä napsauttamalla voit piilottaa hetkeksi muut pelaajat näkyvistä. Voit valita, näetkö kaikki pelaajat, vain oman ryhmäsi pelaajat vai pelkästään oman ratsastuskerhosi jäsenet. Tämän ansiosta Villikorpi on loistava valinta kerhosi seuraavaksi kokoontumispaikaksi! Kytkin poistetaan automaattisesti käytöstä, kun poistut alueelta.

Juttele Pistaasin kanssa Hännänkärjen kylän ulkopuolella

Höyhenkoristeisia varusteita hevosellesi

Maineesta puheen ollen... Jatka maineesi kasvattamista Villikorven laumojen keskuudessa. Olemme lisänneet Villikorven kauppoihin höyhenkoristeisia hevosvarusteita, jotka on valmistettu metsästä löytyneistä höyhenistä – yhtään lintua ei ole siis vahingoitettu varusteiden valmistusta varten! Valitse varusteista mieluisin tai vaikka ne kaikki.

Hanki nämä höyhenkoristeet ja näytä muille, mihin laumaan ratsusi kuuluu!

Uudistetut hevospaikat!

Raivasimme tilaa suomenhevosta varten, joten meidän oli hieman siirreltävä hevosia eri puolilla Jorvikia. Pintan linnoituksen ilkikurinen gotlanninponi onnistui livahtamaan pakoon kuljetuksen aikana... Se lähti varmaan etsiskelemään herkullisia ruohomättäitä. Ei syytä huoleen: poni on ensi viikolla taatusti taas paikallaan Eteläkavion mailla. Annetaan sen nyt nauttia hetki vapaudesta!

Hevosten uudet sijainnit ovat seuraavat:


★ Kaikki connemarat (paitsi Pintan linnoituksessa majaileva) ovat nyt uusilla laitumilla Benjaminin maatilalla. Aiemmin ne asustivat Dundullissa ja Hevoshakasaarella.

★ Kaikki clydesdalenhevoset (paitsi Pintan linnoituksessa ja Star Stable Horses -sovelluksessa majaileva) on nyt siirretty Dundulliin. Aiemmin ne asustivat Dundullissa ja Hevoshakasaarella.

★ Kaikki Hevoshakasaaren shirehevoset (paitsi hevosmarkkinoilla tarjolla oleva ja Uudella Mäenharjalla laiduntava) on siirretty Dorisin talon takana olevan tallin luo.

★ Kaikki pohjoisruotsinhevoset (paitsi Pintan linnoituksessa ja Star Stable Horses -sovelluksessa majaileva) on siirretty Dundulliin. Aiemmin ne asustivat Kuusilaaksossa ja Laaksolassa.

★ Kaikki vuonohevoset (paitsi Pintan linnoituksessa majaileva) on siirretty Laaksolaan. Aiemmin ne asustivat Laaksolassa ja Dundullissa.

★ Kaikki mustangit (paitsi Star Stable Horses -sovelluksen kolme mustangia) on siirretty Benjaminin maatilalle. Aiemmin ne asustivat Dundullissa ja Martin farmilla.

Hannoverinhevonen sekä kaksi Jorvikin lämminveristä on siirretty Dundullista Sepon farmille.

Viikon video!

Jaamme joka viikko pelaajien kanssa yhden hauskoista videoistamme – joskus video on ihka uusi, toisinaan se on tuulahdus menneiltä ajoilta! Tässä on tämän viikon video:



Tulossa ensi viikolla!

Vahva ja kestävä suomenhevonen saapuu Jorvikiin! Tervetuloa vaan!

Viettäkää mahtava viikko!
Rakkaita terveisiä Star Stable -tiimiltä ♥

Related articles